123Planten.nl

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van 123planten.nl een leuk bedrijf met hele mooie planten in hun assortiment. Ik mocht wat leuks uitzoeken, maar ik moest het zelf wel ophalen.

Gelukkig was het niet zo heel veel dus het kwam helemaal goed. Benieuwd wat ik opgehaald heb? Ik vind het heerlijk om steeds weer nieuwe accessoires te kopen voor mijn interieur, een minpunt is dan ook dat je altijd bezig blijft. Van 123planten.nl mocht ik een paar kamerplanten uitzoeken, ik kan nu al zeggen dat ik er heel erg blij mee ben.

Kamerplanten van 123planten.nl

Ik kreeg een bepaald bedrag en koos iets leuks uit. Ik had eigenlijk nog helemaal geen planten in huis dus het was voor mij ook nogal spannend: hoe staat zoiets bij je interieur? Gelukkig heeft 123planten.nl goede specificaties bij hun kamerplanten staan dus ik kon heel makkelijk zien wat wel leuk is en wat niet.

Ook kun je in een overzicht zien hoevaak je de plant water moet geven, verzorging etc etc. Ook zag ik bij de planten die ik koos een goed filmpje staan, waar heel goed werd uitgelegd hoe je de plant moet verzorgen.

Ik koos voor twee mooie kamerplanten die mijn interieur afmaken, ik ben er super blij mee ik kan niks anders zeggen. Ik heb laatst twee nieuwe meubels gekocht een boekenkast en een buffetkast. Deze twee kamerplanten heb ik op mijn boekenkast gezet, een goede plek want ze moeten half zon krijgen en op die plek lukt dat gelukkig. Hieronder zie je ze:

Naast de twee kamerplanten koos ik ook nog eens voor drie vetplantjes. Ik hou gewoon van vetplantjes ze maken je interieur echt af, en ze zijn op dit moment ook heel erg in. Vetplantjes zijn makkelijk in onderhoud want je hoeft ze niet om de week water te geven. Ik hou gewoon van vetplantjes, je kunt ze overal kwijt en ze passen in ieders interieur.

123planten.nl heeft zelfs een online encyclopedie voor al jou vragen over alle soorten planten die ze verkopen. Ik vind dit heel erg handig zo kun je alles makkelijker in een overzicht terug vinden. Ze verkopen aan particulieren klanten en zelfs aan de zakelijke markt.

Het maakt het écht af

Zo ziet mijn boekenkast er helemaal uit, ik heb nog niet zoveel boeken dus ik vul mijn boekenkast met andere leuke spulletjes zoals de vetplantjes met iets leuks ernaast. De boekenkast was in het begin echt heel leeg maar ze maken echt me boekenkast af. Ik ben hier zo blij mee, bedankt 123planten.nl.

Mijn interieur wordt zo stukje bij beetje steeds mooier en leuker! 123planten.nl is de webshop waar je alles kunt kopen op het gebied van kamerplanten online. Ik heb verder geen minpunten gevonden, dus ik ben blij.

Link: https://www.123planten.nl/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!