UIT

5 veranderingen om je lifestyle en gezondheid te verbeteren

Het is belangrijk om regelmatig te kijken hoe je nou eigenlijk leeft: leef je gezond of kun je wat veranderen om beter te leven?

Zelf vind ik mijn levensstijl eigenlijk een beetje ertussen in zitten. Werk aan mijn bewustzijn en ga regelmatig naar familie. Ik heb regelmaat met mijn zoon: op tijd opstaan, dingen ondernemen en rust is ook erg belangrijk. Niet alleen voor hem, maar ook voor mezelf. Eigenlijk gaat het best goed.

Hoe kijk jij tegen je levensstijl op?

Meer water drinken

Regelmatig water drinken is goed voor je in en uiterlijk, je voelt je er beter door en je lichaam werkt beter. Eigenlijk alleen maar voordelen. Nou is het wel zo dat overmatig water drinken slecht is, kijk dus goed uit.

Bewegen

Naast water drinken is sporten ook een tool om je beter te voelen. Regelmatig bewegen hoeft natuurlijk niet altijd in een sportschool, dit kan ook buiten in de natuur. Zelf woon ik in een gemeente die ook veel doet qua sport en bewegen. Het hoeft dus ook niet duur te zijn.

Slaap

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: rust houden is zoooo belangrijk. Zorg dat je tussendoor goed op jezelf past.

Schermtijd

Nou is dit ook een punt waarop ik zelf op het moment wel slecht op scoor aangezien ik veel met deze blog bezig ben. Maar het letten erop doe ik wel. Zorg dus voor weinig scherm tijd, dit kan je ook tevens moe en lusteloos aan laten voelen.

Mindfulness

Mindfulness werkt goed om je weer beter in je vel te laten voelen. Apps werken ook erg goed, koptelefoon op en gaan.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!