UIT

Activiteiten om te doen tijdens je vakantie

Eindelijk je hebt vakantie: maar wat ga je nu doen? Er zijn vast wel mensen die eigenlijk totaal niks op de planning hebben staan, en daarom maakte ik dit artikel speciaal voor jou.

Want wat ga je nou doen? Een dagje weg, of ben je al tevreden met een filmpje op de bank? Iedereen is anders, en daarom heb ik voor iedereen wel wat leuks opgeschreven. Hopelijk krijg je zo ook meer inspiratie! Veel leesplezier.

Plan een thuisblijf dagje

De ene vind het heerlijk om nooit stil te zitten tijdens zijn/haar vakantie, en de ander kijkt graag serie’s. Ieder heeft zo zijn ding toch? Ik vind het heerlijk om nu Pretty Little Liars online te kijken, je kunt het ook op Netflix zien ze zijn eindelijk weer terug. Als je een film of serie gaat kijken vind ik persoonlijk het heerlijk om het te doen op een rustige dag en het liefste ook wanneer het regent wie is het hier met mij eens?

Relax en geniet in je vakantie

Tegenwoordig kun je op ieder apparaat een boek lezen, zo lees ik ook boeken op mijn telefoon. Maar het beste is natuurlijk de ouderwetse ‘normale’ boek, persoonlijk vind ik dat nog beter zelfs. Voor het slapen gaan, maar je kunt het ook gewoon overdag doen: ga lezen! Niks is zo beter als met een Dekentje op de bank, met een boek en thee en natuurlijk iets lekkers! Waarom niet? Je hebt nu vakantie.

Shoppen in je vakantie

Als ik vrij ben plan ik het liefste een dagje weg, maar je kunt ook met je vriendinnen bijvoorbeeld de stad in. Tijdens te vakantie kan alles dus waarom niet shoppen? Dan heb je eindelijk een goed excuus om eruit te gaan. Wij vrouwen vinden shoppen heerlijk, althans niet iedereen. Ik wel, ondanks mijn paniekaanvallen.. maar ik probeer het altijd wel! Het blijft toch het leukst om uit een winkel te kopen. En je komt dan ook vaker met minder naar huis dan als je online shopt.

Bucketlist voor deze zomer

Mijn gastblogger Sharon plant af en toe artikels over haar bucketlist, zo heb ik zelf ook altijd een bucketlist en die werk ik graag ieder jaar af. Het leven is te kort om alleen maar op de bank te zitten en te luieren, en daar komt ook niks van. Maak dus een bucketlist voor deze zomer, schrijf alles op wat je nog graag wilt doen en plan het gewoon. Laat je niet tegenhouden door nare gedachtes.

Maak je nu al klaar voor je werk/school

Je vakantie gaat snel.. tja iedereen kent het ben je net vakantie aan het vieren mag je weer gaan werken of naar school. Maak je dus al klaar om naar werk of school te gaan, maak je tas alvast klaar en koop al van alles. Zelfs als het aan het begin van je vakantie is, zo kun je er niet meer aan denken en verder gaan met je vakantie. Niks is zo heerlijk om al te weten dat alles al klaar staat toch?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!