UIT

Adidas IPad cover via Fonu.nl

Ik zit eigenlijk meer op mijn IPad, dan op de laptop.

Gék he? Vroeger kon ik niet om mijn laptop of PC heen. Ik weet nog wel dat ik eigenlijk altijd zat te MSN’en dat kun je je nu niet meer voorstellen. Tegenwoordig zit ik op mijn mobiel, tablet en heel af en toe mijn laptop om foto’s via Lightroom te bewerken. Nee, alles is veranderd.

Nou is het goed om je tablet of mobieltje goed te beschermen. Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Fonu.nl, een bedrijf die gespecialiseerd is in telefoonhoesjes en accessoires maar ook tablethoesjes kun je bij hun voor een leuk prijsje terecht.

Fonu.nl

Budget telefoonhoesjes en tablethoesjes. Maar ook voor draadloze oortjes is Fonu.nl jou online webshop. Ze maken gebruik van de laatste trends, zo kun je online binnen enkele klikken de volgende dag je hoesje of accessoire al in huis hebben. Handig toch? Daarnaast kun je voor meerdere merken terecht, dus neem vooral een kijkje.

Apple, Htc, Huawei, LG, Motorola, Nokia, OnePlus, Samsung, Sony en Xiaomi. They got them all! 😉
Witte tablethoes van Adidas
Het is niet omdat het een merk is, maar omdat Adidas gewoon een fijn merk is. Zo draag ik thuis altijd het liefst de trainingsbroeken van Adidas. Zo kan ik mijn tablethoes matchen op mijn outfit.

Ik koos voor een witte tablethoes. Nou kan dit vrij snel vies worden, maar ik ga er gelukkig goed mee om. Ik ben er erg blij mee! Mocht je overigens een andere kleur / patroon willen kun je bij Fonu.nl ook goed terecht. Zo is deze Adidas tablethoes verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Deze tablethoes is bij Fonu verkrijgbaar voor € 34,95,- https://www.fonu.nl/c/apple/ipads/ipad-air-2-ipads/hoesjes-ipad-air-2/ 

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!