Albatross NARS

Heel gek: maar ik heb eigenlijk nog nooit iets van NARS gereviewd. Ik heb er eigenlijk altijd wel ‘tegenop’ gekeken maar ik hielt het eigenlijk bij de wat normale make-up merken of ik dacht er eigenlijk niet aan. Het wordt dus tijd dat daar verandering in komt. Vandaag review ik een Highlighter van NARS. En zoals jullie weten ben ik gék op Highlighters.. dus ik hoop dat NARS aan mijn verwachtingen voldoet.

NARS

NARS heeft naar mijn mening altijd van die ‘minimalistische’ verpakkingen. Ik hou er gewoon van: strak en toch duidelijk. Daardoor krijg je eigenlijk ook hoge verwachtingen van hun producten. Van Paletten tot Lip Producten eigenlijk kun je voor een fijn product altijd bij hun terecht. Zelf mocht ik van mijn Pr-bureau aan de slag met een Highlighter, ik ben benieuwd of hij echt mijn verwachting waarmaakt..

Eigenlijk heb ik altijd de neiging om direct aan de slag te gaan bij dit soort mooie verpakkingen. Ik kan dan gewoon niet wachten (weinig geduld, haha!).

NARS Albatross Highlighter

Zoals ik al zei komt de Highlighter in een minimalistische en opvallende verpakking. Ik kreeg de ‘Albatross’ Highlighter maar je hebt deze Highligher ook in 5 verschillende kleuren: dus mocht deze te licht voor je zijn kun je altijd nog kijken op NARS een product naar jouw huid kan leveren. Gelukkig heb je de online webshop van NARS waar je goede informatie vindt en zo jou ideale Highlighter kunt verkrijgen.

Nou ga ik toch echt aan de slag met mijn nieuwe aanwinst: eerst probeer ik het op mijn vinger waar ik al een hele mooie ‘glow’ op te zien krijg zonder enige moeite. Maar het gaat er natuurlijk om of het op het gezicht ook zo mooi uitkomt.

Wauw: helaas is mijn SD-kaartje kapot van mijn goede camera maar ik hoop toch dat je het resultaat zo goed te zien krijgt. Ik ben blij met mijn nieuwe Highlighter. Hij is net iéts duurder maar dan heb je ook wat (zeggen ze!). Ik hoop er overigens ook lang mee te doen, ben erg benieuwd.

Deze NARS Albatross is verkrijgbaar online en drogisterijen voor een prijs van € 32,00.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!