arnica met Kneipp

Arnica, het zit steeds meer in producten verwerkt; zo heeft Kneipp weer een paar fijne producten uitgebracht wat heel goed uitkwam.

Zelf moet ik het sporten weer gaan oppakken, na een paar maanden op en af te zijn gegaan is het echt weer tijd. Persoonlijk wilde ik niet in het begin van dit jaar gaan; al dat gedoe met goede voornemens. Nee niks voor mij.

Volgende week staat weer gepland dat ik weer minstens drie keer per week moet gaan sporten. Zo kreeg ik laatst een aantal fijne producten van Kneipp opgestuurd; de Kneipp Arnica lijn.

Arnica werkt goed voor je lijf en spieren; zo kwamen ze met bad,- en doucheproducten die lekker budget zijn en zoals we van Kneipp gewend zijn; lekker ruiken.

Je kunt de producten van Kneipp preventief gebruiken maar ook voor na het sporten; het geeft rust aan je spieren. En wat ik zelf gemerkt had, werkt het ook tegen spierpijn. Ik moest namelijk mijn blog opnieuw lanceren, en merkte na 1300 artikels een voor een na te kijken wel pijn in mijn schouders na al dat tikken.

Arnica heeft een aparte geur; als je het ooit geroken hebt, kun je met mijn relativeren. Het verwarmt je spieren en werkt reactiverend en versoepeld de huid. Wat ik niet wist, is dat niet alle Arnica’s verdraagzaamheid zijn. Arnica is namelijk een valkruid ook wel wolverlei genoemd. Deze kruid werkt tegen kneuzingen, zwellingen en blauwe plekken.

De prijzen zijn ook lekker budget, zoals we gewend zijn.

  • Badkristallen 500 gram – 8,49
  • Douche 200 ml – 5,99
  • Massageolie (aanrader!) – 8,99
  • Badolie 100 ml – 9,99
  • Bruistablet – 1,99
  • Zelf heb ik de badproducten in mijn voetenbad gebruikt, aangezien ik geen echte bad meer heb. Zowel de massageolie als de douche zijn aanraders, als je bijvoorbeeld net zoals mij last hebt van spierpijn na een lange werkdag(of schooldag).

link: https://shop.kneipp.com/nl_nl/home/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!