baby cadeau’s met Ditverzinjeniet.nl

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Ditverzinjeniet een webshop die ik persoonlijk nog niet kende, toch raakte ik benieuwd.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik in verwachting. Nou kreeg ik een mail van gadget en cadeauwinkel Ditverzinjeniet die voor ieder wat wils hebben. Ik was erg benieuwd ..

Webshop DitVerzinJeNiet

Aangezien het zo’n grote webshop is, kon ik in eerste instantie niet kiezen. Ik zag o.a. ook grappige corona gadgets en cadeaus voor haar. Zo zag ik een magneet sleutel waardoor je je vingers niet vies hoeft te maken.

Verder zag ik in hun leuke cadeau assortiment dat het ook niet al te duur is, weet je dus even geen cadeau voor die ene familielid te vinden weet ik zeker dat deze webshop wat voor jou is.

Baby Cadeau’s

Omdat ik in verwachting ben, leek het mij leuk om op baby cadeau jacht te gaan. Je moet ook wat met de nesteldrang, toch?

Nou vond ik zoveel leuke items ook gekke om een baby kamer op te fleuren.

Ik ben erg blij met wat ik heb gescoord.

Zo kwam ik een pinguïn reisknuffel tegen die je daadwerkelijk ook echt als reiskussen kan gebruiken. Zelf koos ik deze items;

Pinguïn reiskussen

Hoe leuk is deze kussen, die je ook letterlijk om kan toveren tot reiskussen voor onderweg. Zo hou je kind tevreden, en papa/mama.

Pitten kussen Lama en Egel

Vroeger had ik ook zo’n pittenkussen dat ik dit wel moest nemen.

Ijs vormpjes in vorm van een peen

Hoe grappig is het als mijn kleine wat ouder is ijsjes te maken. Altijd handig.

Een hanglamp met nachtlampje

Deze draadloze lampen kun je hangen en plakken waar je maar wilt. Je hoeft dus niet bij je voedingsstoel een stopcontact meer te hebben. Deze gingen dus mee in mijn winkelmandje.

Jij kunt ook winnen

Mag ook € 50 weggeven aan een van jullie. Wat je er voor moet doen zie je onderaan het artikel. Nou vind ik het nu natuurlijk leuk om wat voor mijn kind uit te zoeken.

Nu mag ik een van jullie blij maken met € 50 shoptegoed op Ditverzinjeniet.nl
10 september 2020 maak ik de winnaar bekend via mijn sociale media’s. De winnaar/winnaresse kan een mailtje ontvangen in zijn/haar inbox.

[ winactie is inmiddels gesloten ]

Voor deze winactie geldt een privacyverklaring. E-mailadressen en IP-adressen worden niet openbaar gemaakt en alleen maar voor deze winactie om de personen in kwestie te mailen.

link: https://www.ditverzinjeniet.nl/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!