UIT

Bax-Shop.nl

Nou hou ik van muziek: alleen kan ik het niet maken. Nou wilde ik altijd al een gitaar hebben: gék eigenlijk want ik nam nooit de stap om er echt een te kopen. Toen ik een mail kreeg van Bax-shop.nl en een van hun producten uit mocht testen koos ik direct voor een gitaar en een witte. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

Normaal ga ik altijd voor een koptelefoon waar je uiteraard bij Bax-shop ook voor terecht kunt. Maar ik koos nu echt voor mijn eigen hart: ik koos voor een gitaar. Iets wat ik eigenlijk al een tijdje wilde hebben. Waarom zou ik voor iets gaan wat ik al in de kast had liggen?

Bax-shop.nl

Bij Bax-shop kun je online en offline (in de winkel) terecht voor verschillende muziek items. Als je een-of-andere manier met muziek bezig bent kun je zeker een kijkje nemen in hun webshop. Je ziet het ook steeds vaker dat een ‘echte’ winkel ook online aan de slag gaat voor Bax-shop vind ik het een hele goede stap geweest aangezien iedereen tegenwoordig op het internet zit ook muziekliefhebbers.

Zelf kende ik Bax-shop van de Tv-reclames en onlineadvertenties. Eigenlijk al een hele tijd: maar nam nooit de moeite om even een kijkje te nemen, waar ik achteraf spijt van heb want waarom heb ik dit niet eerder uitgeprobeerd? Wat een fijne webshop waarop alles te vinden is. Tijd om een nieuwe hobby te vinden dus.

Keyboards, piano’s tot drums van beginner tot gevorderde items. Daarom leek het mij een goede kans om aan de slag te gaan met mijn nieuwe aanwinst: gitaar.

De gitaar kwam in een hele grote doos met daarin heel veel papier. Het zit dus goed verpakt: dat vind ik erg fijn omdat ik vaker meemaak dat zelfs producten beschadigd aan komen. Bij Bax-shop zit je dus wel goed. Fijn om te weten!

Daarnaast is het ook goed om te weten dat als je besteld voor 23:00 je bestelling morgen al binnen komt. Bevalt bijvoorbeeld je Headset niet? Kun je je product binnen 60 dagen retourneren en krijg je je geld gewoon terug en krijg je 3 jaar Bax-shop garantie op je item.

Gomez 001

Nou ben ik dus echt een beginner qua gitaar technieken. Nou ben ik altijd wel een creatief persoon geweest en wil altijd iets onder de knie krijgen, zelfs zonder gebruiksaanwijzing. Ik probeer het altijd maar gewoon en het gaat me meestal wel goed af (gelukkig!).

Toch wilde ik mijn best doen voor dit artikel daarom probeerde ik het: je weet maar nooit hoe het bevalt. Ik ben blij dat ik voor een witte gitaar koos: iedereen neemt altijd de standaard gitaar in de standaardkleur. Zo val je ook nog eens op met een ander kleurtje, ik ben er erg blij mee.

Natuurlijk moet ik het nog een beetje onder de knie krijgen maar ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst. Hij ziet er ook nog eens goed uit: zo kun je hem bijvoorbeeld ook aan de muur hangen. Maar hij staat bij mij echt in de woonkamer om echt mee te spelen. Aangezien ik vaak thuis ben en eigenlijk naast mijn blog niet-echt een hobby heb. Zo kan ik kijken of een gitaar ook echt bij mij past.

Wil je je gitaar of piano in het echt zien? Dat kan Bax-shop heeft 4 winkels in Nederland en Antwerpen. In hun webshop vind je alle informatie onderaan de pagina.

Gomez 001 4/4-model klassieke gitaar naturel € 69,- incl. BTW Link product

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!