Black Yoru Servies Cookinglife

Wie heeft er ooit over nagedacht dat het servies ook kon opvallen. Laatst kreeg ik dit Black Yoru set opgestuurd die maar net uit is op Cookinglife.nl. Een webshop met een groot assortiment waaronder dus verschillende soorten servies. Aparte en mooie aardewerken kun je in deze webshop vinden. En vandaag neem ik mijn nieuwe servies set onder de loep.

Cookinglife is een online en fysieke (kook) winkel in Groningen. Ze hebben een ruim assortiment qua kookgerei. Van pastamachines tot snijplanken eigenlijk hebben ze voor ieder wat wils. Cookinglife heeft ook een groot assortiment voor de wat duurdere merken zoals BK-pannen van uitstekende kwaliteit, zeker een kijkje waard als je nog een bepaald merk zoekt voor in de keuken.

Het leukste is dat zelfs Cookinglife.nl je servies kan laten bedrukken. Je bestelling wordt ook gratis bezorgd boven de € 40, en kun je zelfs achteraf betalen (voor als het tegenvalt cetera).

Vorig jaar ging ik in mei op mezelf, ik kocht toen een simpel setje servies. Eigenlijk bezit ik overal 4 borden van die nu ook niet meer je-van-het zijn. Ik kan dus wel een nieuw setje gebruiken!

Nou kreeg ik bij deze set verschillende items opgestuurd:

  • 2 x bord 8 cm
  • 2 x kop
  • 2 x schaal ovaal 19x15x5 cm
  • 2 x schaal ovaal 24x21x5,5 cm
  • 2 x schaal rechthoek 33x12x3 cm
  • 2 x schaaltje ovaal 10x5x3 cm
  • 2 x schaaltje ovaal 16x8x5

Nou kreeg ik dus ook 2 x een amuse set opgestuurd, iets wat ik nog niet had en wel zo leuk is voor de aankomende feestdagen.

De feestdagen

De feestdagen beginnen weer en daarom kunnen we allemaal wel een mooie of aparte servies gebruiken om onze tafels op te vrolijken ondanks het zwart is. Zelf vind ik het wel leuk om op de tafel te variëren met leuke spulletjes en het mooie servies, waardoor je echt het kerstgevoel krijgt.

Black Yoru Set

Zoals de titel het eigenlijk al zegt: gaat het om een zwart servies met aparte borden en bekers. Deze aardewerk heeft een apart glanzende afwerking. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat dit een soort van mysterieus achtige stijl heeft. Een prima setje voor tijdens de kerst, of als cadeau te doen onder de kerstboom.

Deze Black Yoru Set staat bekend om zijn aparte vormen en maten. Zo ben je ongeveer per bord € 2,90 á € 14,90 +- kwijt.

Zo’n aparte set heb ik werkelijk nog nooit gezien, waarschijnlijk ben ik zelf dan ook meer van de simpele kant en koop een set zo uit de winkel zonder te kijken. Gelukkig heb je tegenwoordig het internet en kun je deze Black Yoru Set verkrijgen bij Cookinglife.

Ik vind het leuk om te zien dat er qua servies zoveel meer mogelijk is. Met deze Black Yoru Set laat jouw gerecht opvallen. Daarnaast is het anders dan het ‘normale’ servies en dat vind ik persoonlijk nou leuk. Het is goed om anders te zijn dan dat een ander heeft.

Link: https://cookinglife.nl/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!