UIT

Blijf sterk en positief in je vel

Het leven is nou eenmaal niet een groot feest, althans dat proberen we allemaal wel.

Schrijf het op

Als je niet zelf positief meer kunt blijven, probeer dan alles op te schrijven. Schrijf de beste punten van jezelf op: wat vind je mooi aan jezelf? waar ben je trots op? wat wil je nog bereiken? Leef je uit, en je mag best huilen. Maar weet ook dat jijzelf al heel veel hebt bereikt.

Pep jezelf op met kleding en make-up

Zelf krijg ik altijd meer zelfvertrouwen als ik mezelf oppept met mooie Make-up, leuke kleding, naar de zonnebank (niet tevaak!) en mijn haren gekruld of als ik mijn haren verf. Bekijk op You-tube tutorials en probeer het na, inspireer jezelf. En doe alles op je gemakje, waarschijnlijk krijg je nadat je iets voor jezelf hebt gedaan ook nog eens complimenten.

Bekijk oude foto’s en video’s

Nu ik eenmaal wat ouder ben, ga je redeneren hoe het vroeger was. Zo bekijk ik eens in de zoveel tijd oude foto’s en video’s van vroeger, ik lach me rot als ik ze eenmaal terug zie. Het is natuurlijk leuker samen met de persoon zelf, waarmee je de herinnering hebt gecreëerd.

Het mag

Kijk je hoeft echt niet jezelf op te peppen, als het echt even niet gaat. Je mag huilen, je mag een dag thuis blijven en je kasten leeg plunderen. Je mag een serie marathon kijken op Netflix. Voel je vooral niet schuldig, maar probeer wel te denken aan morgen. Morgen wordt het vast beter, kijk ernaar uit.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!