UIT

Bombata MAXI 17 inch

Laatst kreeg ik een mailtje van Bombata om een Professionele Laptoptas uit te proberen, waarom niet?

Het kan me alleen maar helpen bij belangrijke afspraken. Ik koos voor een donker roze Laptoptas, toch heel opvallend (zoals ik ben) maar toch best Professioneel. Ik koos voor deze tas, en vandaag laat ik hem zien!

Laptoptassen, je hebt ze in verschillende maten, kleuren, en designs. Ik ken ze normaal altijd in het zwart, heel simpel eigenlijk. Omdat ik me eigen tas mocht uitzoeken besloot ik voor iets opvallends te gaan.

Bombata heeft professionele tassen in verschillende maten, en ik denk dat als je voor een normale tas ga, of met een leuke design dat je op een zakelijke meeting goed van pas kunt komen!

De Laptoptas

Je kunt hem zeker wel opvallend noemen, de tas is namelijk knal roze. En ik vind hem helemaal geweldig, de tas kwam heel netjes in een grote doos met daarin nog een mooie hoes over de Laptoptas heen. Dat vind ik al een grote pluspunt, omdat je dan al direct een goede indruk van de tas krijgt. De tas zelf kan ik eigenlijk maar in één woord uitdrukken: geweldig! Ja, ik ben onwijs enthousiast over de tas!

Kwaliteit

De tas is niet alleen opvallend, maar de tas vind ik ook heel goed qua kwaliteit! De Laptoptas is heel erg stevig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of je Laptop wel stevig in de tas zit. Ik koos voor de grootste maat, want mijn laptop is vrij groot 17,3 inch. Je hebt hem natuurlijk in verschillende maten.

Gemaakt van

De tas is gemaakt van Kunstleder met siliconen handgrepen en een ritssluiting. In de Laptoptas zit een klittenband sluiting om de laptop op zijn plaats te houden. 3 opbergvakken waarvan 1 er een is van een ritssluiting, buidelnet voorzien met opbergvakjes voor bijvoorbeeld pennen, telefoon en kaartjes. Zo kun je makkelijk alles opbergen!

Je kunt de Bombata tas ook op You-tube bekijken, zo krijg je een betere indruk van de tas:

Prijzen & Links

Bombata Maxi Laptoptas 17,3 Inch Donker Roze €49,95

€5 Korting: Met de code krijg je ook nog eens €5,- korting op je Laptoptas. Met deze code: mellaah

Link: https://www.bol.com/nl/nl/p/bombata-medio-13-inch-laptoptas-donker-roze/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!