Boxspring basic via Grootbedden.nl

Ik ging samen met mijn vriend naar het fabriek van: Grootbedden.nl in Rotterdam aan de: Sluisjesdijk 26 (3087 AH) te Rotterdam waar ik uitgenodigd was in een lege zaak. Ook voor een goede impressie te wekken voor mij! Zodat ik het fabriek beter kon bekijken, fijn dat iemand de tijd neemt.

Showroom: grootbedden.nl

Als je de Showroom ziet weet je nog niet wat je te wachten staat: er staan hele mooie bedden naast elkaar ingedeeld. Toen we de trap opgingen kwamen in de immense fabriek terecht:

De meneer waarmee ik sprak was heel erg eerlijk. Iets wat je in andere zaken niet vaak meemaakt, in andere zaken wordt je meestal echt afgezegd. Deze meneer (Illya) was heel erg eerlijk over de bedden die ze verkopen: hij adviseerde mij het beste. En hij vertelde me dat de duurste producten juist niet beter waren. Dit hoor je meestal niet in de andere zaken.

Zoals je op de foto’s kunt zien is de fabriek immens. Ik vond het fijn dat de eigenaar zo eerlijk en oprecht naar mij toe was, de meeste bedrijven zijn alleen maar bezig met het binnenhalen van klanten. Je ziet echt de passie bij deze mensen: dit zie je niet vaak! De boxsprings worden iedere dag nog (ambachtelijk) gemaakt door de medewerkers, die echt de passie hebben om bedden te creëren naar wens van de klant. Zo kun je ook je eigen boxspring samenstellen, iets wat ik dus zelf ook heb gedaan:

Boxspring bed 180 x 210

Het bed die ik heb gekozen is 180 x 210 een extra lang bed. Vooral voor mijn vriend die lang is zelf ben ik namelijk maar 1.65 ik ben dus best klein in het echt.  Ik zocht wat mij betreft een mooie combo uit: en dat zag er ongeveer zo uit:

Ik heb op dit moment een klein huisje, waar ik alsnog heel erg blij mee ben. Ik wil gaan verhuizen: en daarom koos ik ook voor een groter bed. Zodat als we gaan verhuizen dat ik het bed mee kan nemen.

Grootbedden heeft me goed geadviseerd: en heeft een groot assortiment omdat ze hun bedden zelf maken. Het oude ambachtelijke werk dus! Fijn.

3 juli

Illya ( Grootbedden.nl ), kwam eerder aan dan gedacht: hij zou Maandag 3 juli om 20:00 mijn nieuwe aanwinst brengen. Toch kwam hij al 19:00 aanzetten, en kreeg ik Whatsappjes: hoe en hoelaat ze aan zouden komen. Fijne service!

Ik koos één boxspring met een topdekmatras (voor extra stevigheid!). Ik koos een bed met een extra lang hoofdbord en met knopen, wat ik persoonlijk mooier vind. Voor nu neemt hij wel alle ruimte in, in mijn kamer maar.. ik ben opzoek naar een ander huis (groter liefst!). Als ik deze samenwerking niet had gehad, had ik daadwerkelijk via Grootbedden.nl besteld. Dit soort bedden zijn dubbel en dwars je geld waard.

Ik slaap heerlijk, en ik ben serieus verliefd op mijn nieuwe aanwinst (ik kan het gewoon niet anders verwoorden?!). Zelf had hiervoor namelijk een bed, die echt aan vervanging toe was. Daarvoor heb ik een mooi en kwalitatief en een goed bed ervoor terug gekregen. Hij ligt vele malen fijner dan het oude bed dat ik had. Een boxspring is zoveel meer je geld waard, en daarom vind ik dat je beter iets meer geld uit kan geven: je slaapt zoveel malen beter.

Toen ik het bed ging uitproberen viel ik als een roosje in slaap.. alleen moest ik nog eventjes wakker worden om mijn hondje Lucca uit te laten. Anders had ik direct een dutje gedaan.. moet kunnen toch? (* ook in de middag..)  Neem vooral eens een kijkje op: Grootbedden.nl. En ik wil Grootbedden bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn blog, fijn dat ik nu heerlijk uitslaap iedere dag. En jij kan dat ook! Neem vooral eens een kijkje in hun fabriek (zie onderstaand adres).

Link: https://grootbedden.nl/stel-zelf-samen-boxspring-vast-basic/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!