UIT

Brandnetel thee waar is het goed voor?

Brandnetelthee, het klinkt misschien heel stom: maar.. het kan best goed voor je zijn.

Een tijdje geleden hoorde ik hierover, dus toen ik laatst in de supermarkt stond raakte ik benieuwd. Vroeger heb ik het ‘ooit’ weleens uitgeprobeerd, ik viel er zelfs beter door af. Dus ik dacht laat ik eens het internet af speuren waar Brandnetelthee nog meer goed voor is. Lees dus vooral eventjes verder.

In dit artikel noem ik een bepaald merk, dit artikel is niet gesponsord en ik maak dit artikel ook vanuit mijn eigen ervaring. Dit wou ik eventjes kwijt.

Overigens is brandnetelthee bijna overal wel verkrijgbaar, vraag ernaar in jou supermarkt.

Géén haaruitval meer

Wist je dat Brandnetelthee goed voor je haar is? Je krijgt minder haaruitval, en het helpt je haar sneller te laten groeien. Dat maakt ons vrouwen blij toch?

In Brandnetelthee zit ijzer

Naast dat brandnetelthee goed voor heel veel dingen is, zit in Brandnetelthee ijzer als je daarbij Vitamine C neemt werkt het zelfs tegen Bloedarmoede. Daarnaast zuivert het je bloed en werkt het ontgiftend, geen rare detox-middeltjes meer nodig dus.

Acne én Psoriasis

Dé twee dingen waar ik dagelijks tegen oploop zijn: Acné en Psoriasis. Wist je dat Brandnetelthee goed hier tegen werkt? Verder werkt het ook onwijs goed tegen zweertjes op je huid. Zelf drink ik het nu al twee weken bijna iedere dag, en ik moet zeggen dat je daadwerkelijk het verschil ziet.

Allergieën

Schijnbaar werkt deze thee het ook goed tegen Allergieën, het verminderd hooikoorts en er staat zelfs op het internet vermeld dat het zelfs Hooikoorts kan tegengaan. Zelf heb ik ook last van Hooikoorts, dus ik zal begin zomer dit zeker vaker gaan drinken. Ik laat het verschil aan jullie weten! Óók staat erbij vermeld dat het zelfs goed tegen Astma kan werken, hier ben ik dan een optimist in.. eerst zien dan geloven. Maar het is het proberen waard toch?

Géén detox meer nodig

Omdat brandnetelthee ontgiftend werkt, en je bloed beter helpt te ontgiften. Schijnt het ook voor nierstenen en niergruis te werken, het schijnt niet 1,2,3 af te drijven maar helpt goed voor heel veel dingen. Zelfs Maag en je Milt, het is het drinken van Thee waard toch?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!