Bumble en Bumble thickening

Laatst kreeg ik een nieuw merk opgestuurd namelijk.. Bumble en Bumble, zelf kende ik het merk niet persoonlijk. Maar ik ga natuurlijk graag mee aan de slag. Bumble en Bumble is een vrij bekend merk onder alle haar stylistes en hoort je een volume kapsel te geven, toen ik dit las raakte ik al direct benieuwd. Maar zal het ook werken?

Bumble en Bumble

Bumble en Bumble is voor mij vrij onbekend merk maar ze hebben zich gevestigd in Nederland met hun nieuwe collectie. Bumble en bumble bestaan al sinds 1977 en begonnen in New York. En is vooral een vrij bekend merk onder de haar stylisten. Ze komen met de nieuwe collectie op de markt die je haar verzorgt en vooral heel veel volume geeft. Ik raakte al direct benieuwd toen ik de persinformatie las! Ik heb namelijk héél wat producten opgestuurd gekregen die ik vandaag voor jullie review.

Ik heb meerdere producten opgestuurd gekregen die ik graag met jullie wil doornemen.

Thickening Shampoo FS € 29,90 Thickening Conditioner FS € 28,51

Aangezien je een Shampoo en Crèmespoeling samen gebruikt leek het mij een goed idee om ze ook samen te reviewen. Zelf was ik dagelijks me haar, dus kan verzorging wel gebruiken. Nou maak ik altijd gebruik van maskers nadat ik mijn haar heb geverfd maar heb altijd last van gespleten puntjes. Ik was erg benieuwd of deze producten (wel wat duurder dan de gemiddelde merk) zal werken. Als een product iets duurder ik, vind ik dat persoonlijk niet erg, als het maar goed werkt toch?

Eenmaal aan de slag merkte ik dat deze producten geen geurstoffen bevatten. Ze doen echt hun werk, en dat merk ik vooral nadat ik het heb uitgespoeld. Het verzorgd, en voedt me haar goed. Ik ben tevreden!

Thickening Great Body Blow Dry Crème FS € 31,90

Ik gebruik al een tijdje de Blow Dry Crème van Bumble en Bumble voordat ik me haren föhn. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik normaal een spray gebruik, en erg moest wennen aan een Crème maar het voelt erg fijn aan. Me haren worden er niet ‘vettig’ van maar juist gevoed, en de dode haarpuntjes zien er ook beter uit. Fijn product! Ik denk dat als je Bumble en Bumble voor het eerst wilt uitproberen dat dit de perfecte optie is!

Thickening Dryspun Finish FS €29,91

Nadat ik mijn haren heb geföhnd met de Blow Dry spray van Bumble en Bumble ga ik aan de slag om wat meer textuur aan te brengen in me haar. Zelf hou ik altijd wel van een gladde ‘effect’, maar je moet er ook persoonlijk van houden!

Thickening Go Big Treatment FS € 27,50

Deze ‘Go Big’ spray werkt erg fijn op mijn haar het geeft net dat effect wat je verwacht als je van de kapper komt. Daar hou ik persoonlijk erg van.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!