UIT

De beste manier om je lippen te verzorgen

Je lippen, je smeert er dag in dag uit Lipgloss of Lippenstift en nog meer van dat soort ’troep’ op.

Alhoewel tegenwoordig de lipproducten steeds beter worden moeten we onze lippen toch goed verzorgen. Wij als vrouwen houden ervan om zichzelf te verzorgen, en daardoor werd ik ook geïnspireerd om voor jullie een artikel te schrijven over ‘lip verzorging’. Ik vind het zelf een heel leuk onderwerp.. dus lees vooral eventjes verder!

Scrub je lippen met een tandenborstel

Tja, het klinkt stom maar ik heb het vroeger heel vaak gehoord en dat deed ik dan ook. Eerlijk gezegd weet niet of het helemaal werkt, voor mij in iedergeval wel. Maar ik kan je wel aanraden om het niet te vaak te doen.. Probeer erna wel weer vaseline op te smeren.

Smeer je lippen altijd in

Zelf voor het slapen gaan smeer ik mijn lippen altijd met vaseline in. Als ik het altijd niks opsmeer dan krijg ik of een koortslip of me lippen voelen onwijs droog aan. Ik smeer Vaseline meestal ochtends en avonds altijd op of ik moet ochtends een Lip product op doen maar dat ligt meestal aan mijn humeur. Het is dus goed om je lippen in de smeren, je moet wat als vrouw..

Masker voor je lippen

Scrubben is goed voor je lippen, maar wist je ook dat je een masker voor lippen kunt maken? Maak een bakje met honing en laat het eventjes op je lippen zitten, je zult zien dat je lippen er daarna veel beter eruit zien.

Kokos

Kokos kun je overal voor gebruiken. Zoals je hierboven kunt zien is Honing heel goed voor je lippen maar Kokos is ook heel goed voor je lippen! Zie het als een natuurlijke vervanging voor de Vaseline. Maar gebruik dit ook niet overmatig.. helaas werkt dat niet.

Drink genoeg water

Het is nou eenmaal een feit dat je genoeg water moet drinken, ik ben er nog niet van overtuigd om iedere dag zeker 7/8 glazen te drinken maar toch. Ik drink per dag zo’n 4 glazen en dan ook nog af en toe Thee ieder doet zo zijn ding. Water is heel goed voor je lippen, bovendien kun je de dop gebruiken onderweg om je lippen te scrubben. Tip!

Maak zelf je eigen ‘lipscrub’

Zoals ik al eerder zei is Honing heel goed voor je lippen maar als je nou de Honing vermengt met Suiker bijvoorbeeld kun je ‘Homemade’ een eigen lippenscrub maken. Je hebt niet veel nodig alleen Honing en Suiker vermeng dit tot een papje en je hebt een eigen gemaakte lipscrub. Hoe heerlijk is dat?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!