Dermasence tonic en mousse

Dermasence, is een merk dat mij inmiddels wel bekend is.

Zo heb ik in het verleden meerdere producten uit mogen proberen zoals een Tonic en Mousse. Zo weet ik dat Dermasence met specialisten om de juiste producten te creëren. Zo komt Dermasence deze keer met een nieuwe lijn: AdTop Plus. Deze neem ik vandaag met jullie door.

Zijn gericht op de verschillende huiden: droog, vettig, gevoelig maar ook de zeer droge en acne-huiden onder ons. Zo zorgen ze daadwerkelijk voor het beste effect met hun goede ingrediënten. Hun producten bevatten hydraterende effecten, en zorgen ervoor dat je huid weer heerlijk soepel aanvoelt. Wie wilt dat nou niet?

Zelf heb ik een gevoelige huid. Dit heb ik ooit laten meten door een specialiste, gek want mijn huid is iedere keer vettig en de andere keer droog.

Daarnaast heb ik zo nu en dan last van Acné. Gelukkig niet meer zo veel als vroeger aangezien ik de Pil inneem. Zo heb ik al heel mijn leven last van Psoriasis (een Eczeem soort) waar ik eigenlijk nooit meer vanaf kom. Nu heeft Dermasence daar een oplossing voor met hun nieuwe lijn.

Deze lijn zorgt voor de droge tot zeer droge huid. De producten hebben een hydraterende effect van Urea (10 procent), en Glycerine. Mocht je dus net zoals mij een ruwe, soms schilferige huid hebben. Dan is deze lijn een oplossing voor jou.

Zelf vindt ik het altijd fijn om mijn huid gewoon thuis te reinigen, maskers te geven en vooral aandacht. Dat hebben we allemaal gewoonweg nodig.

Zelf heb ik op het moment een erg droge huid, en heb ik last van psoriasis plekken rondom me haargrens en handen. Deze plekken trekken nogal, en zijn vooral vervelend voor mijzelf. Met deze crèmes voelen de scheurtjes minder en voelt het erg fijn aan. Binnen een week zorgde het bij mij er voor dat de pijnen al verminderd waren.

s’ochtends en s’avonds heb ik deze crèmes aangebracht op de plekken waar ik last heb. Het voelt binnen een uur heerlijk zacht aan, erg fijn. Zo mocht ik de cremes niet gebruiken op open wonden of slijmvliezen, door de ingrediënten. Gelukkig had ik die niet op het moment. Ik ben erg tevreden over deze lijn.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!