UIT

Deze kerst films kunnen altijd

Er zijn een aantal films die ik voor kerst of tijdens kerst graag bekijk, het geeft mij echte kerst gevoel.

Het leukste is dat ik voor mijn blog een aantal films mocht bekijken waarvan ik dacht oh ja dit moet echt in mijn lijstje. Nou is altijd een film die ik graag bekijken en dat is Scrooge, je kunt deze film haten of je vind hem hartstikke leuk nou is dat meestal bij de kerst films. Weet jij een aantal leuke films tijdens kerst? Meestal kom je er wel op, vandaag doe ik mijn leukste kerst films op een rijtje met jullie kijk dus vooral eventjes verder.

Scrooge

Deze film zie ik het liefst, en het liefst ook tijdens een jaar tal er zijn namelijk heel veel verschillende soorten versies van deze film gemaakt. De alle eerste versie vind ik toch het mooist althans daar zijn nog een aantal daarvoor gemaakt maar die komen uit het jaar 1800. Dat is echt veelste oud, waarschijnlijk weet je niet waar ik over praat maar er is maar een jaartal van deze film die het leukste is en dat is Disney versie.

The Grinch

Deze film vind ik zelf niet de allerbeste maar het geeft je wel de kerst gevoel. Jim Carrey kruipt in de huid van de Grinch, je weet wel het groene monster waarschijnlijk weet je dat wel waar ik over praat. Had jij deze film of vind je deze film juist leuk ik hoor het graag in de reacties terug.

Frozen

Deze klassieker is toch het wel het leukst tijdens kerst om te kijken vooral met je nichtjes want die kunnen we echt niet omheen. Frozen hier Frozen daar je ziet het overal helaas is hier maar een deel van gemaakt en wordt het ook niet meerdere telefoon gemaakt dit vind ik echt best wel zonde want het is een hele leuke film.

Toch vind ik dit een leuke film om tijdens de kerst te kijken vind ik het ook wel een klassieke geworden om tijdens de kerst te bekijken met je nichtjes of je familie.

The Polar Express

Deze klassieker vind ik toch wel het leukst om tijdens kerst te bekijken. En jongen gaat met de magische trein naar de Noordpool en ontmoet daar de kerstman je gaat daarin mee met de ochtend uren van deze jongen en zijn Fantasie.

Ja ik vind deze film toch wel het leukst maar ik denk dat er ook wel heel veel andere leuke klassiekers zijn je tijdens kerst kunt bekijken geeft gewoon een goed gevoel om zoiets te bekijken ik hoor ook graag wat jouw films zijn die graag tijdens kerst bekijkt.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!