UIT

Dingen die je kunt doen als je je verveelt

Als ik een saaie dag heb ga ik meestal altijd opzoek naar leuke series om te kijken, zo heeft ieder zijn/haar ding als je even niks te doen hebt (of natuurlijk vrij is, dat kan ook!).

Maar iedereen heeft zo zijn eigen manier om zo’n dag te overleven, ben jij zo iemand die niet weet wat je moet ondernemen? Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Bekijk nieuwe series

Zelf heb ik een Netflix abbonement waarop ik verschillende series kijk. Zo kijk ik de laatste tijd deze series:

  • Sleepy Hollow / Zeer verslaafde serie! Echt een must watch
  • Arrow / Mijn vriend heeft mij verslaafd gemaakt aan deze zeer goede serie

Maar niet alleen op Netflix kijk ik series, maar op Fox kijk ik ook The Walking Dead en op TV zijn er nog een aantal series waar ik echt niet zonder kan. Vooral niet op een dag waarop ik niks te doen heb!

Doe wat jij graag wilt doen

Kijk ik kan je natuurlijk adviseren om een aantal dingen te ondernemen, tja. Maar jij weet wat jij het leukst vindt. Zo plant de ene het liefste een dagje voor ‘zichzelf’ en de ander is het liefste onder andere mensen (familie,vrienden,kennissen). Maar ook een maskerdagje met Netflix of een goed boek kan een mens al goed doen.

Zet je kerstboom alvast neer

Zelf heb ik vandaag mijn kerstboom neergezet. Je kunt natuurlijk ook je eigen kamer een nieuwe ‘look’ geven maar je kamer omtoveren tot kerstpaleis is natuurlijk nog veel leuker.

Bekijk foto’s van vroeger

De laatste tijd heb ik echt een soort van tik om oude foto’s te bekijken, ik vindt dat echt superleuk. Zelfs video’s van vroeger kan ik echt aardig om lachen.

Doe inspiratie op op You-tube

Bekijk leuke vlogs op You-tube maar ook leuke DIY’s kunnen je inspireren, nou is natuurlijk de vraag of je dat ook echt gaat uitvoeren. Maar eigenlijk moet je het gewoon doen! Nu natuurlijk sinterklaas/kerst eraan komt is het ook leuk om daarvoor iets te bedenken.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!