UIT

Dingen waarvan ik baal tijdens de winter

Er zijn heel veel dingen zijn waardoor je juist in je vel gaat zitten tijdens de winter.

Maar er zijn ook dingen waarvan ik baal als het winter wordt, helaas. Niet iedereen zit te wachten op de sjaals mutsen en ijs op de weg. Daarom schreef ik dit artikel voor deze mensen die daar ook met de van Balen als het winter is. Benieuwd naar mijn irritaties? Bekijk het artikel dan verder.

In Nederland moeten wij natuurlijk allemaal wat te zeiken hebben tja, en vandaag ben ik aan de beurt ik heb ook wat te zeggen helaas gaat niet alles perfect maar goed hey, het is nou eenmaal Nederland. Hieronder zie je mijn irritaties op een rijtje..

Huh, is het al donker?!

Je kijkt in de middag naar buiten en het is al donker, niemand zit te wachten op dat het nu al donker wordt dus behoorlijk deprimerend voor heel veel mensen net zoals ik. Helaas moeten we ermee dealen..

Grrr..

De ene keer is het warm en de andere keer is het wat kouder, zelf doe ik nooit een sweater aan en als ik dat wel zo we hebben ook de ene keer hartstikke warm en de andere keer heel koud daarom doe ik het liefst gewoon een trui aan zelfs tijdens de winter dat vind ik het fijnst. Wanneer is het nou eigenlijk kerst? Soms duurt het gewoon heel erg lang althans dat vind ik ik hou gewoon heel erg van de kerst maar het hoeft voor mij niet zo lang te duren.

Is het al Zomer?

Zelf hou ik heel erg van de zomer maar ook weer van de winter althans wanneer ik niet sneeuwt, het liefste trek het gewoon de zomerjurkje aan wat in mijn kast ligt helaas moet ik nog heel lang wachten. Ja, toch verlang ik naar de zomer.

Warme jassen

De meeste winterjassen kun je niet echt mooi, zoals ik al zei hou ik van de zomer en is de winter voor mij overbodig. Oké jas in de winter zijn erg warm maar het liefst loop ik toch met mijn truitje buiten, irritatie alom.

Niet kunnen fietsen in de Winter

Als het glad is op de weg is het niet fijn om te fietsen, zo ga ik liefst ook niet met de fiets in de winter de weg op sterker nog het is toch gevaarlijk ook.

Conclusie

Je kunt wel zeggen dat ik meer van de zomer hou dan de winter, ik irriteer me genoeg aan heel veel dingen maar ik kan ook wel geniet van de kleine dingen. Zelf heb ik last van mijn angststoornis waardoor ik weinig naar buiten ga, dit doe ik niet expres maar tijdens de winter heb ik hier extra last van hopelijk gaat het deze winter mij beter af. Een mens moet toch af en toe wat te klagen hebben?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!