UIT

Dit hoort echt bij de lente

Zoals je inmiddels wel weet; hou ik onwijs van de lente. Heerlijk weer, net ertussen in niet te warm en niet te koud. Ja, geef mij maar liever de lente dan de zomer.

Vandaag heb ik een aantal items op een rijtje gezet voor je om deze lente door te komen! Doe je bijvoorbeeld al aan de lente-schoonmaak? Ik in ieder geval wel! Vooral ik nu op mezelf ga. Ook geef ik een paar leuke Fashion items tips mee! Bekijk dit artikel vooral verder.

Kapotte Jeans

Er zijn een aantal Fashion items waarmee je deze lente niet zonder kan. Ik vind persoonlijk de Kapotte Jeans heel erg leuk, eigenlijk zag je vroeger dit al heel vaak en nog steeds zie je dit heel vaak voorbij komen in het straatbeeld. Het is eigenlijk niet heel erg meisjesachtig, maar toch vind ik het erg leuk.

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met een schaar, een nadeel is wel: je kunt het niet herstellen. Probeer niet tot de naad te gaan, zo maak je je broek ook niet kapot. Eigenlijk is het handig om er een klein scheurtje in te knippen. Waarom? omdat het altijd later nog verder scheurt. Zelf heb ik een broek die al kapot is, dan kan ik hem ook wel langer dragen. Maar het is natuurlijk helemaal jouw keus.

Crop Tops

Ook vind ik Crop tops heel erg leuk, zelf heb ik helaas het figuur het er niet voor. Maar ik vind het wel altijd leuk om te zien, net zoals de Kapotte jeans kun je ook Crop Tops zelf maken. Alleen vind ik dit nogal tricky omdat je dan heel makkelijk de T-shirt verkeerd kunt knippen. Op het internet zie je heel veel verschillende DIY’s om dit te doen.

Lenteschoonmaak

Iedereen krijgt van de lente meer zin om dingen te ondernemen, zo is schoonmaken er ook een van. Mijn winterkleding bijvoorbeeld gooi ik altijd in de lente/zomer weg, dit doe ik omdat ik dan altijd een excuus heb om nieuwe kleding te gaan kopen. Haha, maar nee echt soms heb je altijd als vrouw zo’n excuus nodig.

Dalijk is mijn huisje klaar, en dan ga ik ook flink te schoonmaak houden. Ik kan eigenlijk nu al niet meer wachten! Eigenlijk mag het ook niet te lang meer duren!

Opruimen

Ik hoef nog niet op te ruimen, eigenlijk moet ik dalijk meer inruimen. Schoonmaken is leuk, maar ook opruimen is leuk. Naja, je kunt het zelf zo leuk maken als je wilt. Ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen. Muziekje aan, en ik ruim me hele kledingkast bijvoorbeeld op. Ik vind het heerlijk!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!