UIT

Dit is waarom jij een verkeerde bh draagt

Elk meisje herkent het wel: je bandjes zitten te strak je krijg ze ook niet meer goed, of je bandjes zakken af.

Dat zijn al tekenen dat je waarschijnlijk de verkeerde BH draagt! Zonder dat je het merkt, en zonder te weten dragen heel veel Nederlanders de verkeerde BH. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld geen benul hebt wat nou eigenlijk je maat is, of gewoon zomaar wat in de winkel koopt. Vandaag laat ik jou zien waarom JIJ de verkeerde BH draagt. En waarschijnlijk herken je jezelf ook in sommige stukken.

Ik heb een paar tekens op een rijtje gezet om te ontdekken dat je de verkeerde BH draagt. Benieuwd waarom jij de verkeerde BH draagt? Kijk dan even verder!

Bandjes staan in je huid

Toen ik in het begin me eerste BH ging kopen, had ik geen idee wat ik nou eigenlijk kocht. Ik kocht altijd een veelste grote BH, iedergeval ik dacht dat ik toen een goede maat had gekocht. Dankzei dat zakte altijd mijn bandjes af, heel irritant altijd. Herken je dit ook? Probeer dan een BH te kopen met een kleinere omtrek, of laat je adviseren in de winkel!

Auw, dat prikt!

Ah, ik zelf herken het probleem ook! Je beugel prikt in je huid, vervelend is het ook. Enigste wat je hieraan kunt doen is een grotere BH kopen. Oplossing lijkt zo simpel, maar het is altijd nog de tijd die je moet vrij maken om dat te doen!

Afdrukken

Je borsten leunen op je BH, dat lijkt me logisch. Maar als je BH niet goed zit krijg je afdrukken van je BH op je schouders als je hem draagt. Het enigste wat je kunt doen is of voor een andere BH te gaan. Of doe het net zoals hierboven: probeer je BH even op het middelste haakje te dragen in de tussentijd!

Vetrolletje

Waarschijnlijk heb je helemaal geen vetrol, maar omdat je BH te strak zit krijg je op je rug altijd zo’n vetrolletje. Dit kan best pijnlijk zijn, want je BH knelt eigenlijk je huid af en snijd in je huid = niet fijn!

Tijdelijke oplossing

Als je een BH draagt die eigenlijk te strak is, is de tip om je BH op het middelste haakje proberen te dragen. Zo heb je minder last! Voordat je een nieuwe BH hebt gekocht, kun je dit toepassen.

Conclusie

Draag je een BH die afzakt of niet lekker zit? Koop dan een strakkere BH. Of zie je je vetrolletjes of snijd je BH in je vel? Koop een BH die wat losser zit. Ik kan je natuurlijk van alles hier roepen, maar ik denk dat ze in de winkel jou beter kunnen adviseren om een goede BH te kopen. Zei kunnen dan ook jou borstomvang meten zodat je een goede stevige BH koopt. Misschien kom je dan ook voor verrassingen te staan, met wat voor maat je eigenlijk hebt!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!