UIT

Dit kun je doen als je alleen thuis bent

Alleen thuisblijven kan leuk zijn, de ander vindt het misschien eng maar toch.. je krijgt even je momentje alleen.

Maar wat doe je als het niet gepland is? Vandaag heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet, hopelijk kun je dankzij mijn tips wat meer genieten zodra je alleen thuis blijft. Veel leesplezier!

Alleen thuisblijven

Alleen thuisblijven: het kan tijdens je vakantie, of als je ouders een dag wegblijven. Het kan ook zo zijn dat je ouders moeten werken, zelf moest ik vroeger ook vaak s’avonds alleen thuisblijven. Mijn ouders werken in de beveiliging dus die waren vaak niet thuis, maar wat deed ik dan als ik alleen was?

Lees blogs

Op deze blog kun je zat leesvoer vinden waarmee je wel zoet bent, ook vindt ik het ook leuk om inspiratie op te doen op zat andere blogs die er zijn. Je kunt reageren en meepraten met andere vrouwen of mannen, ik vindt het leuk als je mijn blog ook doorneemt. Veel leesplezier!

Hou je ouders tevreden

Als je thuis woont moet je je natuurlijk aan de regels houden. Je hoeft natuurlijk niet alleen te luieren je ouders zouden het ook leuk vinden als je voor hun opruimt, of je eigen huiswerk afmaakt. Zo hou je hun tevreden en kun jezelf erna ook uitrusten, zelf vond ik het vroeger heerlijk om dan mijn huiswerk te maken omdat ik minder afgeleid werd van mijn ouders (ik raakte nogal snel afgeleid..)

Ruim op

Zelf woon ik al een paar maanden op mezelf, helaas kan ik zelf niet stilzitten.. ik moet gewoon opruimen het huis wordt helaas niet vanzelf schoon. En ik krijg vaak onverwachts bezoek dus dan moet ik er wel voor zorgen dat mijn huis eigenlijk altijd wel netjes is. Zelf kun je er ook voor zorgen dat je ouders of misschien wel je eigen huis netjes blijft. Bovendien ben je dan lekker bezig en vergeet je derest om je heen, ik vindt schoonmaken erg leuk! Wie vindt dat ook?

Bekijk vlogs

Ik vindt het heerlijk om in mijn vrije tijd vlogs te gaan bekijken: zo raak ik afgeleid en ik vindt het natuurlijk leuk om andermans leven te bekijken ( wie niet? ). Het kan heel erg leuk zijn dus bekijk leuke en gekke filmpjes op You-tube, het kan natuurlijk zomaar wat zijn maar ook vlogs. Of ga zelf vloggen! Volg je hart en doe wat je leuk vind..

Ga niet thuiszitten

Soms is het gewoon goed om er eventjes ‘uit’ te zijn. Probeer dan met je vriendinnen buiten af te spreken, ga shoppen of ga naar de bioscoop soms is een dagje uit gewoon erg leuk om te doen. En je zit natuurlijk niet binnen, even lekker eruit kan goed voor je zijn.

DIY

Ga heerlijk schilderen, of verf die ene kastje die je toch niet zo heel mooi vond zo knap je iets lelijks op en achteraf krijg je er iets heel moois voor terug. Ook is het leuk om op Pinterest te bekijken wat je nog allemaal wilt doen, maak een lijstje en voer het uit. Laat het vooral niet liggen ‘dat komt morgen wel’ want dan gebeurd er nooit wat..

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!