UIT

Dit kun je doen tegen een verkoudheid

Zelf moet ik er helaas geloven, ik heb op dit moment een verkoudheid te pakken.

Om mezelf weer wat beter te voelen heb ik een aantal dingen die ik zelf toe pas om gewoon de dagelijkse bezigheden uit te voeren. Zo heeft ieder zijn eigen ding als hij of zij ziek is, zoek je dus nog een aantal tips? Hier onder heb ik ze voor je op een rijtje gezet kijk dus vooral eventjes verder.

Een uitje voor je gezondheid

Zelf tegen mijn moeder dat vroeger altijd toen ik ziek was en niet goed kon ademen in de nacht. Als je een uitje in een bakje naast je bed zet, zul de hele nacht door wat beter kunnen ademen.

Douche lekker warm

Zelf vind ik dat altijd heerlijk als ik ziek ben om een warmte warme douche te nemen zodat het met u daar weer heerlijk voel. Mijn moeder stopt ze mij vroeger daarna altijd in waardoor het altijd sneller beter was vroeger was ik namelijk altijd heel vaak ziek dus ik deed altijd van alles om er snel weer beter te voelen en een warme douche kan je ook heel graag bij helpen.

Tijgerbalsem

Tijgerbalsem is niet alleen goed voor je rug. Maar ook goed voor als je verkouden bent smeer is een klein beetje tijgerbalsem let op dit is best sterk! Rond je neus en rond je voorhoofd.

Stomen

Zelf kreeg deze tip altijd van mijn ouders, heerlijk stomen in een bak met daar in fix en over je hoofd een handdoek zit zo eventjes tot dat er water is af gekoeld en krijgt daardoor meer lucht, geloof mij dit zal zeker helpen een paar keer in de week en je zult zien je bent zo van je verkoudheid af!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!