UIT

Dit kun je in de vaatwasser doen zonder dat je het wist

Soms kom je achter dingen waarvan je denkt: oh, dat maakt het leven zo makkelijker zo had ik dat ook met de dingen die ik in de vaatwasser kon doen.

Zelf heb ik inmiddels 1,5 jaar pas een vaatwasser. Eigenlijk heb ik hem genomen tijdens mijn zwangerschap, ik zat gewoon niet meer te wachten op de ellenlange afwas die ik iedere dag moest doen.

Ikea kinderstoel

Wist je dat je, je kinderstoel in delen in de vaatwasser kunt doen? wij doen het regelmatig. Soms krijg je gewoon de pastavlekken niet goed genoeg uit het stoeltje. Zelf spray ik hem dan in met Dasty en doe het daarna in de bovenste lade. Handig toch?

Waterkan

Wij doen regelmatig onze grote waterkan in de vaatwasser. Zo kan ik hem daarna weer vullen met water en in de koelkast zetten.

Airfryer of Frituurpan

De airfryer of frituurpan kan in onderdelen in de vaatwasser. Enige wat er niet in kan zijn de elementen en de airfyer zelf. Ik heb zelfs gelet op het kopen van een frituurpan dat letterlijk alles in de vaatwasser kan, zo kan ik zelf ook mijn elementen ervanaf halen dat scheelt echt een hoop.

Afvoerplug in de gootsteen

De knop in de gootsteen maken wij regelmatig schoon. Zo doen we hem ook zo-nu en dan ook in de vaatwasser. Dit voelt voor mezelf ook wat schoner als hij erin is geweest.

Afwasborstel

De afwasborstel hoef je niet regelmatig weg te gooien, doe hem in de vaatwasser. Hygienisch en je kunt hem langer gebruiken. Aangezien ik een vaatwasser heb, gebruik ik sowieso de afwasborstel niet vaak. Dus hoef ik hem ook niet vaak meer te vervangen. Fijn!

Speelgoed

Kleinere speelgoed kun je makkelijk of in de vaatwasser kwijt of in de wasmachine ( met een lingerie-zakje ).

Plantenbakken

Het is wat groter maar ik doe ook regelmatig plantenbakken in mijn vaatwasser. Ik dacht op een dag: waarom eigenlijk niet? Die dingen zijn soms lastig schoon te maken, en met een knop op de vaatwasser komen ze er blinkend uit.

Zo zie je maar, je kunt eigenlijk van alles wel in de vaatwasser wassen. Bij mij is het eigenlijk nooit echt mis gegaan. Behalve toen ik de bekers met Peppa Pig van mijn zoontje wilde wassen 😉

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!