UIT

Dit kun je ondernemen tijdens de lente

Ik ben echt een Lente mens. Waarom? de lente geeft me echt een fijn gevoel, en ik denk dat het wel een ‘weer’ dingetje is.

Zelf heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om deze lente door te komen. Kun je dus nog een aantal tips gebruiken? Kijk dan vooral eventjes verder.

Doe Yoga

Zelf probeer ik al een aantal weken Yoga. Ik ben meerdere malen benadert om Yoga te doen, ook vanwege mijn Hyperventilatie. En ik moet zeggen: ik dacht altijd dat het super moeilijk was, benen in de lucht etc. Maar het valt echt mee.. Ik doe het via een App die je ook verteld als je het niet volhoud: probeer dan een andere oefening. Volgende keer beter! En het werkt in iedergeval met mijn angsten, ik ben veel kalmer van binnen geworden. En ik moet zeggen: ik ben verslaafd.

Plan een fijne vakantie

Nu is het de tijd om een fijne vakantie te plannen, al is het over een tijd. Mijn vriend en ik gaan dit jaar in Nederland op vakantie (kan ook leuk zijn!) ook vanwege mijn angsten, en het gevoel dat ik toch nog in de buurt ben.

Leuke dingen

Als het eenmaal Lente wordt, raak ik zelf helemaal uit de ‘winterdip’ en onderneem veel meer. Ik hou echt van de zon.. en het doet me goed. Heb jij leuke dingen gepland tijdens deze maanden? Zoals de Harry Potter expo hype? Ik wil er binnenkort ook heengaan!

Fotograferen

Zelf heb ik echt een passie voor het fotograferen. Nou moet ik zeggen dat ik de laatste tijd hier iets minder tijd voor heb, en nu meer producten fotografeer voor mijn blog. Toch is het een schande dat ik hier niks aan onderneem, het kan zo leuk zijn!

De lente is echt leuk

De lente is net tussen de winter en de zomer in, dus niet té warm of te koud. Probeer dus iets leuks te ondernemen nu het nog net niet té warm is!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!