UIT

Dit kun je tijdens de kou ondernemen

Hi! Ik heb eventjes niks van mezelf laten weten. Ik zat niet in me vel, maar laten we het daar eventjes niet over hebben.

We blijven positief, toch? Daarom heb ik een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet, om deze kou buiten te overleven. Ik kan zelf echt niet tegen de kou. Ah! wat erg.. maar goed we blijven doorgaan. Terug naar mijn tips, veel leesplezier!

Het ultieme ‘winterding’: Schaatsen! (en natuurlijk warme chocolade..)

Niet iedereen vindt het geweldig, maar als je tegen mij zegt: waar denk jij aan tijdens de winter? Schaatsen natuurlijk! dit doet me echt denken aan vroeger, schaatsen met school. Dat vond ik persoonlijk echt geweldig! Helaas gaat het met mijn angst nog niet echt, maar voor de toekomst wil ik dit zeker weer eens doen.

Serie’s en Films bingewatchen

Heerlijk onderuit met wat lekkers, en warme thee en Netflix aan! Nu de feestdagen eindelijk voorbij zijn beginnen eindelijk mijn series ook weer. YAY!

Maak het gezellig

Je hoeft natuurlijk niet naar buiten, althans behalve als je naar school of werk moet. Maar daarnaast kun je altijd thuis heerlijk bij een kachel zitten, workouts thuis beoefenen, slapen! (heerlijk, het mag).

Kijk vooruit

Zelf ben ik echt zo’n persoon dat alles opschrijft, mijn notitieblok staat dan ook echt vol met to-do lijstjes. Ik vindt het persoonlijk echt geweldig om vooruit te blikken en wat ik allemaal nog wil doen.

Geen zorgen, alles komt goed!

Maak je vooral geen zorgen, als je net zoals mij bent kun je je nogal druk maken om de on-nodigste dingen. Tja, maar nu heb ik zelf ook alles weer op orde. En vergeet niet: alles heeft een rede, en alles komt goed :-)! En maak je natuurlijk vooral geen zorgen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!