DIY Soap scrub

Als ik onder de douche sta neem ik ook echt ‘de tijd’ om eventjes mijzelf te verzorgen. Scheren, Shampoos en een heerlijke Scrub horen bij dit clubje. Vroeger kon ik dit echt niet.. het moest allemaal snel.. maar tegenwoordig ligt dat dus allemaal anders! Vandaag neem ik een heerlijke DIY scrub met je door, kijk dus vooral eventjes mee.

DIY Soap

Scrubben is natuurlijk heel goed voor je huid: niet te vaak natuurlijk! Maar het zorgt er als het ware voor dat je een ‘nieuw’ (baby)huidje krijgt. Althans, zelf wordt mijn huid altijd erg zacht na het scrubben. Nou kreeg ik laatst een leuk pakketje met een DIY Soap erin.. Nou hou ik van DIY’s het kan niet creatief genoeg zijn!

DIY Soap: is een merk die ik persoonlijk nog niet kende. Maar het is altijd leuk om nieuwe webshops te leren kennen! Zo weet je of je er vaker gaat bestellen of niet, en het leuke is: ik kan jou vertellen of het wat is of niet.. wat dat kan natuurlijk ook.

Zelf kreeg ik de DIY Soap: Dode Zeezout Rozemarijn Scrub opgestuurd. Nou weet ik dat Dode Zeezout goed is voor je huid, en vooral erg goed is voor het scrubben.. lijkt me nu al een fijne scrub. Maar.. ik kan natuurlijk zo niet oordelen!

In deze Scrub zitten 100% procent natuurlijke mineralen verwerkt, en je kunt het natuurlijk op eigen geur en olie je eigen DIY olie creëren. Deze olie is geschikt voor een droge, schilferige en/of probleemhuid. Maar in de webshop van DIY Soap kun je natuurlijk verschillende soorten DIY pakketten bestellen!

In de pot zit een geur(sample) die je bij deze scrub kunt voegen. Als je een allergie of gewoon geen geurtje wilt gebruiken: kun je deze natuurlijk weglaten! Naast het geurtje zit ook een potje met Olie verwerkt. Nou kreeg ik zelf het potje er moeilijk uit, maar ik zal daarvoor een achterkantje van een lepel gebruiken.

Om mijn eigen scrub te creëren is er maar een makkelijke methode: alles bij elkaar mixen en mengen! En je bent binnen 1 minuutje al klaar. Fijn als alles al in een pot zit.

Zelf heb ik wel het luchtje gebruikt, ik hou gewoon van bloemengeurtjes. Maar dit is voor iedereen persoonlijk.

De scrub is makkelijk te maken, en je kunt met een hele pot met zelfgemaakte scrub er een tijdje mee door. Het is fijn voor je huid (die me heel erg dierbaar is). De scrub werkt fijn en mijn huidje voelt weer soepel aan, nu kan ik wekelijks mijn huid verzorgen met een fijne Body Scrub!

Dode Zeezout Rozemarijn Limoen Scrub is verkrijgbaar in de webshop van DIY Soap voor € 25,00 zie deze link.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!