DNA Footwear Sasha

Schoenen teveel, maar nooit genoeg – Mijn motto. Hah! Ik heb een schoenenkast vol met mijn eigen schoenen, laarzen, hakken en slippers. Je kunt mij dus heel erg blij maken met een nieuw paar schoenen! Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Sasha/Manfield om een paar uit te zoeken. Nou was dat vrij moeilijk met mij als perfectionist.

Zelf kende ik dit bedrijf al, zit bij mij in de buurt. Bovendien weten jullie vast niet dat ik een tijdje in een schoenenwinkel heb gewerkt! Dit was erg leuk om te doen, maar de passie voor de schoenen is gebleven. Sasha zie ik wel als de ‘middel’ categorie qua budget, je kunt er vaak terecht voor een mooi paar schoenen en niet al te duur kwijt te zijn. Kwaliteit krijg je altijd bij hun.

Daarnaast verkoopt Sasha ook veel merken zoals: Dr. Martens een welbekend merk. Tevens kun je bij Sasha terecht voor mooie sieraden, wat ik persoonlijk niet had verwacht maar ze hebben echt een hele leuke accesoires webshop. Zeker een kijkje waard dus. Zelf koos ik voor een paar laarsjes met hakken, een keer wat anders dan dat ik normaal zal bestellen.

Nou moest ik natuurlijk wat uitzoeken, erg moeilijk natuurlijk. Nou had ik afgelopen week een verjaardag. Dit was voor mij de reden om een keer hakken te kopen. Nou loop ik zelf niet graag op normale hakken, maar weet als ik laarzen met hakken draag het wel gaat. Nou daar gaat tie dan, bestellen.

Binnen een dag had ik mijn bestelling binnen, die netjes met een Track en Trace aangegeven werd. Fijn.

Nou vond ik het in eerste opzicht best spannend om schoenen buiten mijn comfort zone te bestellen. Maar.. deze laarsjes zitten als gegoten en ik moet zeggen dat ik de hak niet eens voel. Ik heb vele complimenten gehad op de verjaardag, en op een gelegenheid. Ik ben tevreden met mijn nieuwe aanwinsten! En ik draag ze nu ook gewoon overdag, maar nog niet naar de supermarkt hoor.

Uiteindelijk koos ik voor de laarsjes van DNA Footwear, dit merk kende ik dan weer niet. Maar het is zeker een leuke kennismaking. Bleek ik achteraf na de doos te zien, ook nog eens de laarsjes met korting te hebben gescoord. Ik ben blij.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!