Dooky small knitted star

Dooky is een baby merk die ik vaker online heb voorbij zien komen. Vandaag mocht ik een voetenzak uittesten.

Als je uitzetlijsten mag geloven heb je heel veel nodig. Zo mocht ik deze keer zelf iets uitzoeken, ik koos voor een voetenzak aangezien ik deze nog niet had. Het was verder wel een verrassing welke ik kreeg. Spannend ..

Dooky kende ik zelf van de zonneschermen, nog niet van de voetenzakken. Nou vind ik Dooky persoonlijk echt een merk voor de handige babyproducten die iedere moeder weleens een keer nodig heeft.

Voetenzak; erg fijn om te hebben zeker als je van te voren al weet dat je kind in de winter geboren wordt.

Dooky

Deze voetenzak is 5-punts dat betekend dat je hem eigenlijk wel in iedere maxi-cosi of wandelwagen kunt gebruiken.

Toen ik het pakketje uitpakte, merke ik al direct de kwaliteit op van de voetenzak; heerlijk warm met fijne sterrenpatroon. Mijn kind is begin januari geboren. Week nadat hij geboren werd en eindelijk naar buiten mochten ging het sneeuwen, heerlijk om na de consultatiebureau te gaan zonder extra dekentjes mee te nemen. Zo’n voetenzak is heel erg handig!

De rits van de voetenzak zit verstopt achter het klittenband. Ik ben erg tevreden met dit product en heb het erg lang kunnen gebruiken. Eerst in de autostoel daarna liggend en daarna in de wandelwagen waar je de riemen ook er nog gewoon erdoorheen kan steken. Handig!

Deze voetenzak heb je in meerdere varianten de autostoel € 59,95 via deze link: https://www.baby-dump.nl/product/veiligheid/34/dooky/44045/dooky-voetenzak-small/55537/dooky-voetenzak-small-knitted-star/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!