Dove Shower Foams

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Dove, een merk die mij heel erg aanspreekt. Óók omdat mijn moeder altijd Dove producten in huis haalde en net zoals mij gek is van Dove. Vooral de bodylotion en de doucheproducten blijven toch altijd wel heel fijn van Dove. Nou kreeg ik dus een mailtje.

Dove Shower Foams

Of ik de nieuwe lijn uit wilde proberen, natuurlijk wilde ik dit. Nou zijn we tegenwoordig van het snelle: even snel onder de douche springen, opmaken en klaar. Nou heeft Dove hierop ingespeeld: Ze hebben nieuwe Shower-Foams uitgebracht. Ja, je hoort het goed: Foams. Nou ben ik al sowieso gek op producten die schuimen, en als je daardoor sneller klaar bent onder de douche vind ik het al een pluspunt alom.

Hieronder probeerde ik de producten uit

Dove stuurde mij 3 verschillende showerfoams: Peer-Aloë Vera – Pistache – En de bekende Dove geur. Nou raakte ik al direct benieuwd naar de geurende varianten. Zullen ze echt zo lekker ruiken? Als je de Dove producten eenmaal kent, weet je dat dit wel goed zit.

Wauw, wat ruikt de Peer-Aloë Vera variant goed het ruikt heerlijk fris naar Peer. Precies wat ik er van verwacht had. Nu krijg ik ook echt zin in de Lente ik hou echt van dit soort geuren.

  • De Pistache variant ruikt ook echt heel rijk, jammer dat ik hier geen geur knop heb (zal wel mooi zijn!). Tijdens de winter kan ik deze variant zeker aanbevelen.
  • Dé bekende Dove geur vind ik toch wel het lekkerst, zelfs deze showerfoam vind ik heerlijk ruiken naar die welbekende bodylotions. Zelfs als je net onder de douche vandaan komt ruik je deze rijke geur nog steeds. Zó heb ik alweer 3 nieuwe aanwinsten erbij.
  • Deze geuren ruiken heerlijk rijk, en de peer-aloë vera variant is een aparte geur niet wat je normaal van Dove verwacht. Maar het ruikt zo onwijs lekker, ook vind ik ze makkelijker in gebruik. Ieder geval beter dan een normale douche lotions. Ik vind ze oprecht fijn.

Deze douche foams van Dove kun je al verkrijgen voor € 5,99 voor 200 ml.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!