UIT

Draadlozeopladercenter.com

Als je me blog al een tijdje volgt weet je dat ik van gadgets hou. Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van draadloze oplader center een webshop met allemaal verschillende draadloze opladers. Het begint echt een hype te worden om je telefoon ‘draadloos’ op te laden, daarom ging ik graag aan de slag met mijn koperen oplaadstation (zo kun je hem wel noemen). Kijk je mee?

De webshop biedt een groot aantal producten in hun assortiment. Ik vind het fijn dat als ik een webshop bezoek dat ik een overzicht krijg van alle producten. Ik hou van webshops die ik nog niet ken, zo kan ik juist een goede mening geven over het product. Toen ik online keek zag ik een professionele webshop: met allemaal fijne gadgets op een rijtje. De webshop op zichzelf is duidelijk en zo kon ik ook makkelijk mijn keuze maken ik koos voor…

Draadloos opladen de nieuwe hype?

Ik begrijp de hype wel: een wireless charger is namelijk wel lekker makkelijk. Je legt je telefoon op het station en dan is het wachten tot dat hij vol is. Je kunt het dus wel een gadget noemen die het leven net iets makkelijker maakt.

Zelf hou ik ontzettend van de kleur koper, al m’n accessoires in mijn huis zijn allemaal koper. Daarom leek het mij een goed idee om dezelfde kleur erin te houden. Ik koos voor een koperen oplaadstation met een Bluetooth speaker: waarmee je dus muziek kunt afspelen en wekker en dus ook oplader in een. Klinkt ontzettend handig, maar werkt het ook zo?

Zelf heb ik een IPhone dus moest ik op zoek naar een draadloze IPhone oplader van Qi (LET OP: niet elke draadloze oplader is geschikt voor jou telefoon) de meeste draadloze opladers zijn meestal voor de Android telefoons.

Het fijne aan een draadloze oplader vind ik dat als je het station helemaal hebt opgeladen je geen draadjes in het stopcontact meer hoeft te doen. Zo lijkt het me ook nog eens veiliger, omdat een normale oplader kortsluiting kan veroorzaken. Plus: het is ook nog eens een en al luiheid alom om geen draadje meer in het stopcontact te hoeven doen.

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst: hij staat goed op mijn kleine nachtkastje in mijn slaapkamer. Mijn vriend moest normaal altijd een verlengsnoer neerleggen om zijn telefoon naast hem op te laden. Nu kan hij dat gewoon naast hem doen en kan ik gewoon normaal lopen door de slaapkamer, dat is al erg fijn.

De bluetooth speaker werkt overigens ook erg goed: er komt fijn geluid uit. Deze gebruik ik overdag wanneer ik aan het werk ben en niet mijn TV aan wil zetten (ik ben natuurlijk de hele dag thuis door mijn PTSS) daarom verbruik ik ook nog eens veel stroom, dus probeer ik een beetje te minderen door zo’n bluetooth speaker te gebruiken.

YOGEE Qi Draadloze Oplader Pad met Bluetooth Speaker is: €36,- bij Draadlozeopladercenter.nl.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!