UIT

Droomdecoder

Heb je dat ook weleens dat je graag uitleg wilt over een bepaalde droom?

Het klinkt misschien erg zweverig maar af en toe heb ik dat, dat ik heel diep slaap en de gekste dromen droom. Misschien krijg ik daar vandaag antwoord op met de droomdecoder set die ik opgestuurd kreeg.

Droomdecoder over zichzelf

” Droom jij weleens dat je vliegt? Of dat je wordt achtervolgd? En word je dan wakker met de vraag “wat betekende dat’? Droomdecoder bevat 60 kaarten van de meest voorkomende dromen en legt uit wat je onderbewustzijn je probeert te vertellen.

Vanaf nu kun je deze kaarten gebruiken om de verborgen betekenis van deze dromen te ontdekken en diepgewortelde vragen en zorgen die in de droom zijn verankerd op te lossen. Op elke kaart staat een prachtige illustratie met op de andere kant de betekenis van deze droom. In het doosje zit ook een boekje met uitleg over hoe je deze kaartenset kunt gebruiken. “

60 kaarten om inzicht te krijgen in je onderbewustzijn

Vroeger kon ik vliegen in mijn dromen, kreeg ik dingen door en was ik vooral bang in mijn dromen. Ik kon ook vaker dromen over dingen die in het dagelijkse leven gebeurde, alleen dan in verschillende vormen. Zoals ik een tijdje terug vertelde ben ik best spiritueel, dus ik denk dat dromen van alles kunnen voorspellen. Zo heb ik regelmatig dat ik het ook daadwerkelijk meemaak, gék hé?

Vroeger werd mij altijd gezegd; dat je na je droom 30 seconden even helemaal niks moet doen, zo onthoudt je je droom beter. Dit lijkt voor mij in iedergeval wel te werken.

Laatst kreeg ik de ‘droomdecoder’ opgestuurd. 60 kaarten met de meest voorkomende dromen. Toen ik dit persmailtje al kreeg raakte ik vrijwel direct benieuwd, óók omdat ik toevallig die nacht een rare droom had meegemaakt. Deze droomdecoder is geschreven door Theresa Cheung, en Illustraties van Harriet Lee-Merrion en uitgegeven door Laurence King.

Dromen doet iedereen, dat maakt ons mens. Zo probeerde oude Egyptenaren en Grieken boodschappen te voorspellen, zo dachten ze dat het van bovennatuurlijke krachten af kwamen.

Je dromen geven je waarschuwingen, antwoorden op je vragen, troost en begeleiding. Ik vindt het erg fijn dat ik nu een uitleg krijg op mijn dromen. Mij geeft het eigenlijk wel een beetje troost, na het lezen van bepaalde kaarten.

Misschien is er toch meer op de wereld, dan wij denken.

De DROOOMDECODER is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor € 18 ,- https://www.bol.com/nl/p/droomdecoder/9200000110538887

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!