Eterna valentijnsdag

Met een overhemd kun je je man altijd wel blij maken, althans de mijne dan.

Nou is het natuurlijk over 14 dagen valentijnsdag en kreeg ik van HemdvoorHem.nl een mooi overhemd met een verrassing in de kraag.

Bij Hemd voor Hem kun je voor meerdere dingen terecht: Polo’s tot mooie stropdassen en Merk overhemden. Je kunt bij hun voor je man, kennis of vader altijd wel slagen.

Mijn vriend nam een kijkje in hun webshop en noemt het vooral: Casual en je kunt er voor verschillende merken terecht zoals Calvin Klein en Eterna. Het laatste merk kreeg ik opgestuurd, één hele speciale overhemd.

Een merk wat ik zelf nog niet kende, maar vandaag kennis mee ga maken is.. Eterna. Eterna is een Duits merk dat strijkvrije overhemden produceert en voor ieder wat wils heeft.

Omdat Valentijnsdag er natuurlijk aan komt kreeg ik een overhemd opgestuurd. Deze overhemd zit netjes verpakt in de ‘welbekende’ luxe doos van HemdvoorHem.nl. Zo zie je dat ze aandacht besteden aan hun producten, maar ook in hun webshop zie je wat ik bedoel.

Deze witte overhemd van Eterna heeft een ‘kusje’ in de kraag zitten, dat speciaal tijdens Valentijnsdag kan gedragen worden. Zelf heb ik de boordmaten doorgegeven, dus krijg je eigenlijk altijd wel de perfecte overhemd opgestuurd die goed moet passen.

Zoals ik van HemdvoorHem gewend ben weet ik dat ik echte kwaliteits,- overhemden opgestuurd krijg. Mijn vriend is blij, de overhemd past perfect.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!