ETOS XXL Treets Bubble

Laatst kreeg ik een pakketje binnen, die letterlijk niet te tillen was toen ik hem in mijn handen kreeg gedrukt. Treets Bubble staat bekend om hun geweldige Bruisballen en Shower Jelly’s. Nou kreeg ik de kans om een doos vol met verschillende douche en badproducten uit te proberen. Daar zeg ik natuurlijk géén nee tegen! Ik werd eigenlijk een beetje overweldigend van het leuks wat in de doos verstopt zat.

Bad,- en doucheproducten

Zelf ben ik een enorme fan van douche en badproducten. Nou had ik zo’n 2 jaar geleden nog een bad, en oh wat was dat heerlijk! Nu heeft Treets Bubble hun collectie bij de ETOS gelanceerd, waar ik natuurlijk ETOS Friend ben dus kreeg ik deze maand een extra pakketje binnen. Neon, muffins en opvallende kleurtjes dit kun je allemaal terug vinden in de collectie van Treets Bubble. Zelf wordt ik altijd helemaal vrolijk zodra ik zo’n geweldige collectie zie. Ik denk dat dit echt vrouw-eigen is om dit helemaal over-de-top te vinden. Natuurlijk ging ik hier direct mee aan de slag.. ik kon het niet laten.

Actie: tot maart 2019 win jij een jaar lang bruisballen?

Ter ere van Treets Bubble hun geweldige collectie hebben ze een actie: zodra je de gouden munt vind tussen de bruisballen? Dan kun je een jaar lang bruisballen of een workshop bruisballen winnen voor twee personen. Mij lijkt het me helemaal geweldig! Dus ging ik direct aan de slag met deze collectie die o.a. bij de ETOS verkrijgbaar is.

Perfect cadeautje voor Kerst of Sint?

Treets Bubble maakt gebruik van verschillende mengsels bereid van extracten. Kruiden, planten, bloemen en oliën komen aan bod in hun producten zodat je ‘jou’ momentje kunt creëren in bad of onder de douche. Zo kreeg ik zeepjes, Shower Jelly’s en verschillende bruisballen opgestuurd gemaakt in Nederland.

Allereerst moet ik even zeggen: de kleurtjes in deze doos maakt mij al direct vrolijk! Wat ziet het er goed uit. De bruisballen zijn niet alleen kleurrijk maar ruiken ook nog eens erg lekker. De zeepjes zijn eigenlijk té mooi om te gebruiken, en de Shower Jelly’s ging ik direct mee aan de slag. Zelf heb ik helaas geen bad meer, maar ga ze zeker aan iemand geven die het goed kan gebruiken. Perfect om cadeau te geven tijdens de aankomde feestdagen.

Daarom ging ik aan de slag met de zeepjes en de Shower Jelly’s:

Wat ruiken ze heerlijk, en zijn ze ook nog eens handig in gebruik omdat ze compact verpakt zitten. De Shower Jelly’s kun je makkelijk uit het potje halen waardoor je het niet direct ‘op maakt’. De zeepjes zagen er eigenlijk té mooi uit om te gebruiken, maar ook die moesten er aan geloven. Ik heb nog niet alles op gemaakt maar een groot gedeelte om een goede indruk te geven:

De douche Zeepjes en Shower Jelly’s ruiken heerlijk onder de douche, als je even een snelle douche wilt nemen kun je deze zeepjes makkelijk te gebruiken om fleurig de dag door te gaan. Zelf hou ik ervan om een warme douche te nemen om de dag goed te starten. Zodra ik zo’n heerlijke Shower Jelly gebruik merk ik al direct dat ‘wakker gevoel’ en ruik je ook nog eens lekker, ik wordt er heel erg blij van. Wie ook?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!