UIT

Even je zorgen opzij zetten met deze tips

Zelf ben ik sinds gisteren weer bij een Psychologe aan het praten, moeilijk maar wel hard nodig.

Zo deed het nadat ik was geweest echt goed, vooral omdat ik eventjes mijn zorgen even bij iemand anders kon leggen. Het klinkt misschien stom.. Gelukkig geef ik jou vandaag ook tips om je zorgen eventjes opzij te zetten! Veel leesplezier.

Het is moeilijk om je zorgen opzij te zetten, eventjes aan niks te denken. Echt iedereen kan zich hierin wel herkennen! Zelfs ik. Toch zijn er altijd nog tips om eventjes die moeilijke gedachtes opzij te zetten. En vandaag help ik je erbij met mijn tips, je moet natuurlijk zelf weten wat je hiermee doet!

Neem een warme Douche of Bad

Het klinkt misschien stom, maar toen ik nog een bad had zat ik er heel vaak in als ik eventjes moest ‘nadenken’. Nu vindt ik het heerlijk als ik niet in me vel zit om eventjes een douche te nemen, daarna verzorg ik me met een goede Bodylotion en doe verschillende cremes op. Heerlijk een verwen momentje.

Schrijf alles op

Als ik zelf niet in me vel zit, pak ik mijn notitieboekje erbij: daarna schrijf ik op wat mij dwarszit, wat ik e.v.t nog moet doen. Zo verzet je je gedachtes en denk je even niet aan het gene wat je dwarszit. Het werkt bij mij heel goed! Want deze tip kreeg ik ooit van een psychologe.

Gooi de onnodige dingen weg

Als je iets niet meer nodig hebt, gooi het dan weg. Soms is het goed om je gedachtes te verzetten als je opruimt. Nu ik mijn eigen plekje heb vindt ik het heerlijk om dingen weg te gooien, op te ruimen. Daarna voel je je ook beter in je vel: weg is weg. Heerlijk!

Zoek een leuke hobby

Zelf heb ik heel gek, breinaalden gekocht. Ik ben totaal niet oud 22 jaar zelfs.. maar het is soms goed om een leuke hobby te zoeken als je eventjes niet in je vel zit. Welke hobby zoek jij graag?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!