Evian x Chiarra Farragni

Je hoort het waarschijnlijk wel vaker: water is goed voor je en je moet minstens 2 liter water per dag drinken. Natuurlijk kun je zeggen: ja prima en uiteindelijk niet meer doen. Maar het drinken van water heeft laatst zo’n beetje mijn nieren gered. Vandaag kreeg ik een fles van Evian opgestuurd met Limited Edition water, natuurlijk moest ik deze fles ook nog met jullie doornemen.

Drink ik zelf ‘genoeg’ water?

Zelf dronk ik vroeger amper water, eigenlijk meer thee. Maar laatst kreeg ik last van mijn nieren en kreeg vervelende problemen. Mijn dokter vertelde me: je nieren moeten nu zo hard werken. Begin nu met het drinken van zo veel mogelijk water of thee. Natuurlijk gaat mijn eigen gezondheid voor, dus begon ik met het drinken van meer water. Sinds toen heb ik ook geen pijn meer in mijn zij.

Waarom moet je eigenlijk meer water drinken? En waar kan het goed voor zijn?

Het reinigt je lichaam

Zoals mijn verhaal al zei: het drinken van water is goed voor je lichaam en organen. Maar wist je ook dat je van water kunt afvallen zodra je meer gaat drinken? Het is goed voor je afvalstoffen, eigenlijk een natuurlijke detox!

Je krijgt er een betere huid van

Water zorgt ervoor dat je poriën niet meer verstopt raken: het spoelt zo lekker door. Nou dat weten we dan maar ook weer. Zo heb ik de laatste periode geen Acné meer gehad sinds ik meer water ben gaan drinken. Óók hier is het goed voor.

Concentratie

Het schijnt ook goed te werken voor je concentratie: wil je dus beter nadenken tijdens een toets? Drink tussendoor dan eventjes een fles water. Het is in ieder geval beter dan koffie.

Limited Edition Evian x Chiara Ferragni

Evian is een watermerk met een missie: vanaf 2017 weer samen te werken met influencers. Een slimme zet, want influencers hebben tegenwoordig meer bereik onder de jongeren dan televisie. Evian is afkomstig van de Franse Alphen en bestaat inmiddels al sinds 1829.

Mede-blogger Italiaanse Chiara Ferragni (The Blonde Salad) heeft samen met Evian een fles ontworpen om je goede voornemens door te zetten.

De fles ziet er ‘strand’ achtig uit door de golven en blauwe icoontjes. Naast dat hij er ‘clean’ eruitziet, zie je ook echt de kwaliteit van Evian in de fles voorbijkomen. Mijn vriend dacht namelijk dat het een wijnfles was, door de vormen lijkt het niet op een normale waterfles.

Deze Limited Edition fles is verkrijgbaar bij o.a. Bijenkorf vanaf eind november 2017 (dus eigenlijk nu). Verkoopprijs € 4,95.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!