Gebe Maternity

Ik heb via mijn sociale media kanalen zoveel leuke reacties gehad op mijn zwangerschap, heel erg bedankt hiervoor. Vandaag neem ik Gebe door, nou denk je Gebe? Ja, Gebe is een webshop speciaal voor de zwangere vrouw.

Laatst ontving ik een leuk mailtje van Gebe die zwangerschapskleding verkoopt via hun webshop. Zelf kende ik Gebe Maternity nog niet, wel van andere influencers via sociale media. Na even in hun webshop gesurft te hebben wist ik dat ze echt fijne items verkopen. Dus .. aan de slag dan maar.

16 weken en nog geen positiekleding

Zelf had ik nog geen positiekleding gekocht. Ik ben nog vrij vroeg 16 weken, en me buik begint nu te ‘groeien’, ik kan nog net mijn oude spijkerbroek aan. Dus werd het eens tijd om aan de slag te gaan, want zitten deze broeken met buikband echt zo lekker als ze beweren? Ik was erg benieuwd.

Ik heb me laten verrassen. Het enige wat ik door had gegeven waren mijn maten. Soms ook weleens fijn om een cadeautje te krijgen, toch?

Gebe Maternity

De bestelling had ik binnen enkele dagen in huis, en uiteindelijk kreeg ik een witte broek. Das toevallig! Ik draag de laatste tijd alleen maar witte broeken dus het kwam ook nog eens goed uit.

Wat zo fijn is dat ik in deze broek nog geen meegroeien, zelf heb ik maat M maar hij is natuurlijk rondom de heupen en buik groter. Bij positiebroeken zit er altijd zo’n fijne strechy buikband aan, ook bij deze witte broek.

Op de broek zitten draadjes, waardoor hij er gedragen en stoer uitziet. Ik vind het echt wel wat hebben, niet zo ‘oudbollig’ wat ik erg vaak zie bij positiekleding.

Ik ben erg blij, deze broek zit zo comfortabel dat ik er meer van wil hebben. En ik heb het nu ook niet bij deze broek gelaten, er staat nu een bestelling open met meerdere items. Zo hebben ze ook t-shirt, jurken en nog veel meer fijne items voor de zwangere vrouw. Aanrader dus.

link: https://gebematernity.com/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!