UIT

Haal alles uit je kerst vakantie

Kerstvakantie komt er bijna aan voor de basisscholen in de middelbare onderwijs in Nederland.

Dat betekent dat we allemaal weer iets leuks moeten gaan doen als je bijvoorbeeld zelf nog op school zit of als je kinderen tijdens de kerstvakantie vrij zijn. Tuurlijk niet de bedoeling dat je je verveelt in je vakantie dan heb ik een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet om te doen tijdens je vakantie kijk vooral eventjes verder.

Doe iets leuks

Het is natuurlijk bijna kerstmis dus heb je een goede reden om te gaan shoppen tijdens de kerstvakantie. In winkels kun je nu warme truien vinden en heerlijke warme jassen zoek dus nog leuke outfits voor tijdens de kerst dan is dit een goed moment om te gaan shoppen in je vakantie.

Of je gaat natuurlijk veel eerder zodat bijna niks is uitverkocht. Zelf vind ik het ook leuk om tijdens de verkassen naar een tuincentrum te gaan naar verschillende kerstshows worden gegeven dit geeft uw ultieme kerst gevoel en achteraf neem je puddingbroodje of een oliebol.

Natuurlijk heeft iedereen bijna wel Netflix, dus is tijdens je vakantie bent vast wel ergens te maken samen met je familie of misschien alleen. Om een optimaal me eentje te creëren voor jezelf relaxed dagje te plannen ga vooral op de bank zitten en kijk lekker een heel seizoen weg. Lekker een momentje voor jezelf en morgen is er weer een nieuwe dag waar je weer nieuwe dingen kunnen doen en kunt ondernemen.

Gedachten op nul..

Zet je verstand op nul en ga lekker even een stukje hardlopen, doe dat vooral met je hond want hij vindt het vast ook wel hartstikke geweldig dat hij lekker kan rennen door het bos of in de buurt. Natuurlijk kun jezelf ook tegenwoordig op je iPad of je smartphone ook een aantal oefeningen doen of je gaat met je rug naar de sportschool dus helemaal jouw keus maar zet vooral je verstand op nul.

Ruim je kamer netjes op

Als je kamer opruimt voor jezelf niet alleen goed maar je ouders je vast ook wel blij zijn dat je kamer hebt opgeruimd. Zelf vind ik het heerlijk om tijdens het opruimen muziek te draaien die ik normaal nooit zal draaien en lekker mee te zingen en daardoor ruimt het ook wat makkelijker op.

Kerstboom neerzetten

Zelf vond ik het vroeger altijd geweldig om samen met mijn ouders de kerstboom neer te zetten. Natuurlijk is het nog niet de kerstvakantie en zullen je ouders nu al waarschijnlijk aan de kerstboom beginnen. Maakt is vooral samen met je ouders een onvergetelijke momenten samen met hun. Vergeet ook niet je eigen kamer te versieren dus vond ik altijd het leukst.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!