Happy Socks

Laatst kreeg ik weer een leuk pakketje van HemdvoorHem.

Deze keer kreeg ik Happy Socks opgestuurd. Zelf kende ik het merk al een tijdje, mijn vriend nog niet. Goed moment dus voor een kennismaking.

Zo verkopen ze met de feestdagen cadeausets waarmee je je geliefde, of je vader of een goede kennis met een leuk pakket kan verrassen. HemdVoorHem.nl heeft voor iedere man wat leuks (en zo ook ieder budget ;-)).

Niet iedere man heeft dezelfde maat, en mij maakt het echt niet uit of je juist dunner of wat voller ben. Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl. Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal.

Bij Hemd voor Hem kun je voor meerdere dingen terecht: Polo’s tot mooie stropdassen en Merk overhemden. Je kunt bij hun voor je man, kennis of vader altijd wel slagen. Mijn vriend nam een kijkje in hun webshop en noemt het vooral: Casual en je kunt er voor verschillende merken terecht zoals Calvin Klein en Eterna. Het laatste merk kreeg ik opgestuurd, één hele speciale overhemd.

HemdVoorHem.nl is een online webshop voor mannen: overhemden, ondergoed, stropdassen en accessoires voor ieder wat wils dus. HemdVoorHem.nl bestaat sinds 2010 en is gericht op kwaliteit dit zie je uiteraard ook terug in hun producten.

Daarnaast is HemdVoorHem.nl ook nog is gericht op het milieu: ze gaan voor duurzame producten iets wat mij ook nog eens aanspreekt.

Happy Socks

Happy Socks is een merk die ik persoonlijk al ken. Online heb ik ze weleens bij reclames voorbij zien komen. Sokken die je gelukkig maken? Dan kan zeker. Je moet wel van fleurige sokken houden als je deze paar sokken die ik opgestuurd kreeg wilt dragen.

Van Zakelijke sokken tot Fleurige sokken zoals ik kreeg voor mijn vriend. Happy Socks heeft ze allemaal.

link: http://hemdvoorhem.nl

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!