UIT

HDPHNS Frends

Koptelefoons, zelf heb ik er een aantal in mijn leven gehad. Het begon met Skullcandy en vandaag kreeg ik een hele mooie koptelefoon opgestuurd. Maar er niet zomaar eentje.. eentje van minstens € 239. Nou waren de koptelefoons van ‘ toen ‘ ook vrij duur, maar het was wel altijd waar voor je geld. Daarom was ik benieuwd of de koptelefoon in wat duurdere segment ook zo goed klonk. En ik ging ermee aan de slag.

FRENDS koptelefoon

De koptelefoon kreeg ik van HDPHNS opgestuurd, ik kende de webshop nog niet. Maar daar komt natuurlijk vandaag verandering in.. De koptelefoon die ik had opgestuurd heeft een mooie ‘regenboogeffect’ het grappige is dat deze koptelefoon ook in Koper verkrijgbaar is. Nou heb ik zo’n zwak voor Koper ik kan het niet uitleggen, gelukkig kun je de caps ook nog eens verwisselen!

Nou kreeg ik een aparte, maar opvallende koptelefoon opgestuurd. Eentje die ik ook echt had uitgekozen als ik er naar op zoek was. Je valt echt op met deze koptelefoon! En het staat natuurlijk echt perfect bij een Casual Outfit, zo maak je je outfit helemaal af.

Hieronder neem ik heb met je door:

Wat FRENDS over deze koptelefoon verteld

Ben je niet bang voor flink wat positieve aandacht? Dan is dit dé hoofdtelefoon voor jou. Frends is nog relatief onbekend maar met de Frends Taylor op je hoofd maak je daar snel een eind aan!  Naast het feit dat je met de Taylor een fashion statement maakt, komt er ook nog eens een verdomd lekker geluid uit. Ze is gemaakt van echt leer en handgeslepen metaal en heeft verwisselbare caps waardoor je je headphone kan aanpassen aan je mood. De ultieme accessoire dus!
De FRENDS Taylor ziet er niet alleen heel luxueus uit, maar is ook nog eens erg praktisch. De in de kabel geïntegreerde microfoon met afstandsbediening zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk het volume, je muziek en inkomende telefoontjes kunt bedienen. De hoofdband is verstelbaar én voorzien van een mechanisme waardoor je haar niet verstrikt raakt. Ook de geluidskwaliteit van de Taylor is een luxe. Dankzij de premium 40mm. drivers geeft deze koptelefoon een helder en zuiver geluid en kan je ongestoord genieten van je favoriete muziek.

Liever een wat kleiner model? Check dan de FRENDS Layla!

Wat vindt ik er van?

Deze koptelefoon is vrij duur, maar je kunt de ‘caps’ vervangen met bijvoorbeeld de koperen caps. Een andere cap voor elk humeur. Iets wat mij erg aantrekt is dat deze koptelefoon de kleur en dat je een perfect geluid uitkomt.

Een nadeel is dat als je het geluid via een IPhone op zijn hardst zet, dat een ander het wel enigszins kan horen. Maar.. dit is natuurlijk niet de enige koptelefoon die dat heeft. Maar ik zet dan ook wel de koptelefoon erg hard. Mell, doe dat niet! Het is namelijk ook slecht voor het gehoor.

Verder komt er een goed geluid uit, wel wat ik verwacht had voor dat geld. In de koptelefoon zit een geïntegreerde microfoon. Zodat je niet iedere keer je telefoon erbij moet pakken, fijn! Hij heeft een strak en clean ontwerp, iets wat mij erg blij maakt.

Conclusie

Deze koptelefoon laat je serieus echt opvallen. Hij is geweldig, en het staat zeker op mijn lijst met fantastische dingen van de afgelopen perioden. Geluid klinkt fijn, en de koptelefoon zit goed op de hoofd zodat het geluid ook veel beter doordringt. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst, ik kan mijn gevoelens voor deze koptelefoon niet anders verwoorden. Hah! Ik denk dat de foto’s de rest moeten doen.

Prijs & Link: FRENDS TAYLOR € 219,00 en € 20 oil slick

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!