Hersday

Kijk, er bestaan natuurlijk duizenden websites over vrouwelijke hygiëne en hoe hiermee om te gaan. Nou vind ik het zelf leuker om er een ‘persoonlijk’ tintje aan te geven en gewoon mijn eigen mening te geven. Nou is het inmiddels bekend dat ik last heb en gehad heb van incontinentie, dan is hygiëne eigenlijk helemaal een ‘ding’. Daarom maakte ik dit artikel en deel ik mijn mening over een product.

Niet te vaak wassen

Je ziet het vaak op de reclames voorbij komen: hou je intieme gedeeltes schoon. Als puber heb je natuurlijk géén idee wat je aan het doen bent. Tot dat je continu blaasontstekingen krijgt en je je afvraagt: hoe komt dat nou? Nou door het wassen en vooral het gebruik van verschillende middelen die er op de markt zijn. Dit kan namelijk je intieme ‘zone’ flink door de war schoppen.

Geen zeep of andere middelen gebruiken

Zoals ik bij stap 1 al, als tip gaf was de zeep. Mijn dokter vertelde me laatst: je lichaam reinigt zich vanzelf. Zo hoef je je oren bijvoorbeeld niet met stokjes te wassen, en zo je intieme zone niet met verschillende middelen. Alleen water helpt al voldoende. Natuurlijk kun

Als je je wilt verschonen doe dat dan

Deze tip is meer voor mensen bedoeld die net zoals mij soms incontinentie problemen te maken hebben (dit kan van alle leeftijden zijn). Schaam je vooral niet en verschoon jezelf wanneer je zelf denkt: dat is nodig! Zelf had ik in het begin nogal last van die ”schaamte” maar er valt helemaal niks om voor te schamen. Als je het namelijk niet doet kun je voor grotere problemen zorgen zoals blaasontstekingen, of infecties die je natuurlijk niet wilt hebben.

Hersday

Laatst kreeg ik een pakketje opgestuurd van Hersday (*) een buitenlands bedrijf die zich inzet voor een betere en vooral: hygiënische wereld. Klinkt erg ambitieus, toch? Ik kreeg 4 verschillende maten (normale, nacht, en verschillende maten inlegkruisjes) die ik natuurlijk uit heb getest. Naast dat ze het gratis bezorgen. Beloven ze ook onder andere dit:

9 keer droger dan andere maandverbanden.
Absorberen 3 keer beter.
Indien het niet bevalt je geld terug.

Eens per maand worden we natuurlijk ”ongesteld” dit is voor mijzelf totaal geen dingetje, want inmiddels hou ik er wel rekening mee dat het gebeurd. Toch is het fijn om iets in huis te hebben, nou moet ik zeggen dat geld soms op raakt en dat zit je. Nou leven we natuurlijk niet in derde wereldlanden waar het allemaal niet zo hygiënisch gaat dus is een maandelijkse ‘box’ erg handig zo vergeet je het nooit te kopen, en kom je niet in de knoop met dat je het op het moment zelf moet handig (zoals ik..).

Ik begon met de normale maat maandverband en ik moet zeggen: het is erg… koud! Vooral als je het niet gewend ben is dit erg wennen. Fijn zo’n pakketje!

Prijs en Link:

via Hersday kun je je eigen pakket samenstellen (*). Zo kun je vanaf $4,99 dollar je eerste maand box bestellen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!