UIT

Het is een kwestie van volhouden

Als je naar een afspraak moet, maar je hebt net zoals mij last van angstaanvallen hebt dan is het moeilijk om dingen vol te houden.

Het leek me leuk om tips voor je op een rijtje te zetten om dingen beter vol te houden. Dit geldt niet alleen als je er last van hebt, maar ook als je moeilijk dingen kunt volhouden en totaal geen geduld er voor hebt. Lees vooral eventjes verder!

Je moet ergens beginnen, toch?

Begin bij het begin, iedereen moet hem/haar best doen om ergens te komen. Als je niet naar een afspraak wilt oké, maar soms moet je dingen doen die je niet wilt doen. Probeer het dus, wat houdt je nog tegen? Niks, en sowieso als je het niet probeert weet je het niet.. doe het gewoon!

Plannen

Ik zelf heb last van Angstaanvallen. Als ik een belangrijke afspraak heb waar ik echt niet onderuit kan komen, dan plan ik mijn afspraak sowieso ver van te voren zodat ik me makkelijker kan voorbereiden op wat komen gaat. Dit betekend natuurlijk niet dat ik geen Angstaanval krijg, maar ik ben wel meer voorbereid.

Neem de tijd

Overwerken is ook totaal niet goed, zorg er dan voor de je de tijd neemt voor wat je gaat doen. Iedereen heeft hem/haar rust nodig zeker als je werkt of ander soort zwaar werk doet. Zelfs als je je huis moet schoonmaken is het belangrijk om de tijd te nemen. Mijn ouders zeiden altijd dat Rome en Milaan nooit in een dag waren gebouwd.

Doe wat je zelf wilt

Ik kan het iedereen aanbevelen om altijd zichzelf te blijven, probeer dus altijd dingen te doen die je zelf wilt. Het is jou leven en jij bepaald het, probeer ook niet afspraken te plannen die totaal niet haalbaar zijn. Al moet je stukje bij beetje steeds verder komen om je doel te bereiken, jij komt er wel!

Wees trots op jezelf

Jij hebt vast hard gewerkt voor je doel om het te bereiken, wees dus vooral achteraf of tijdens alles trots op jezelf. Zelf als ik trots op mezelf ben en ik kan heel even ontspannen probeer ik het te realiseren met wat ik allemaal heb bereikt. Uiteindelijk komt alles goed, toch?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!