UIT

Hier kan je vrolijk van worden

Zoals jullie inmiddels wel weten is dat ik van de Lente en de Zomer hou. Ik ga weer naar buiten, het is heerlijk weer en de vogeltjes fluiten.

Vandaag heb ik de kleine dingen op een rijtje gezet die het zo leuk maken, bijvoorbeeld de natuur, het weer en nog veel meer andere dingen. Ik heb een paar dingen voor jullie op een rijtje gezet! Benieuwd wat? Lees dit dan eventjes door.

Muziek

Ik ben zelf zo’n persoon die echt niet zonder muziek kan. Het liefst draai ik de hele dag muziek, je wordt er altijd heel erg vrolijk van! Draai je favoriete muziek afspeellijst op Spotify of Youtube en dans of zing mee.

Ik vind het ook heerlijk om muziek te draaien en tijdens de muziek op te ruimen, zo vergeet je de tijd. En je kamer ziet er natuurlijk heerlijk en schoon eruit! Daarmee zal je moeder heel waarschijnlijk ook er blij mee zijn!

Complimentjes geven of uitdelen

Het is heel leuk als je complimentjes krijgt over je uiterlijk, maar als jezelf complimenten geeft krijg je meestal ook er wat voor terug. En het maakt je natuurlijk een leuker mens! En wie vind het nou niet leuk om complimentjes te krijgen?

Geniet van je omgeving

Ik kan zelf heel erg genieten van me omgeving, mijn hondje als hij het naar z’n zin heeft heb ik het ook naar me zin. Ook kan ik heel erg genieten van de bloemen en vlinders om me heen. Ik geniet van de kleinste dingen om me heen, vooral als ik niet goed in me vel zit. Want iedereen heeft wel van dat soort dagen! Dan is het goed om even naar buiten te gaan, en te kijken om je heen. Geniet jij daar ook altijd zo van?

Ga naar buiten

Ik vind het heerlijk om samen met mijn hondje te wandelen, maar soms is het ook leuk als je in je eentje wandelt of samen met een vriendin. Pak bijvoorbeeld een terrasje en vooral: geniet! Ik vind het heerlijk om zo mijn middag in de lente of de zomer te besteden. Vooral als het weer in Nederland even meewerkt, kun je heerlijk vertoeven buiten.

Slapen

Als ik goed heb geslapen heb zit ik ook in me vel. Dan heb je ook wel wat echt aan me, anders ben ik de hele dag moe en blijf ik meestal thuis. Hier heb ik in de lente of zomer ook veel minder last van dan in de winter. Zo zit ik ook veel beter in me vel tijdens de lente of zomer.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!