UIT

Hierom is yoga goed

Sinds een tijdje hou ik me bezig met mezelf beter in me vel te laten voelen.

Nou doe ik af en toe Yoga oefeningen, ik kan mezelf geen expert noemen maar ik weet wel dat je je beter in je vel kan voelen dankzei Yoga! Hierbij moet je niet denken aan moeilijke oefeningen, maar ook met simpele oefeningen kun jij je beter in je vel voelen. Het begint al met ademhalingsoefeningen, die zorgen ervoor dat je wat meer rust in je dagelijkse leven hebt.

Yoga verbeterd echt je leven, het klinkt misschien stom maar het is echt zo. Ik zeg dan ook: je weet het niks als je het nog nooit geprobeerd hebt! Ik kwam in kennismaking met Yoga toen ik net Hyperventilatie had, mijn Cesar Mensendieck adviseerde toen niet direct met Yoga te beginnen. Omdat het een hele grote stap was, en je moet alles stukje bij beetje oppakken. Even later ben ik ook oefeningen thuis gaan doen.

Waarom Yoga?

Yoga vermindert alle stress en pijn, en zorgt er dan ook voor dat je je ademhaling verbeterd. Klink misschien gek, maar je ademhaling is misschien wel het belangrijkste als je in het dagelijkse leven stress ervaart! Het maakt je lenig, en zorgt er dan ook voor dat je kracht opbouwt. Mensen vallen daarom ook vaak af van Yoga! Win + Win!

Yoga zorgt ervoor dat je in jezelf de kalmte ervaart, en wie wil nou niet geen stress? Dat is voornamelijke reden dat ik ook aan de Yoga oefeningen ben begonnen.

Wat kun je bereiken?

De voornamelijke reden dat ik met Yoga oefeningen was begonnen is me Ademhaling. Dankzei me hyperventilatie begon ik steeds hoog adem te halen, dit is slecht. En ik merk dat eigenlijk heel veel mensen het zo doen.

Er zijn best veel oefeningen die je kunt doen, op You-tube bijvoorbeeld kun je ook beginners-oefeningen doen. En zo kun je het langzaam opbouwen. Als je je zelf wilt richten op gewichtsverlies moet je dat doen, wil je meer lenig worden? Dan kan dat met Yoga. Alles wat je wilt bereiken, ligt voor je klaar.

Wat ik zelf doe

Ik doe vooral beginners oefeningen, bovendien probeer ik me zelf meer te richten op me ademhalingen dan de oefeningen. Als je ademhaling zelf goed is komt derest ook wel goed! Als je het nog nooit hebt gedaan: probeer het, want alles wat je wilt bereiken lukt! Bovendien zijn er ook veel mensen die je via Instagram kunt volgen, daar haal ik me eigen inspiratie uit.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!