UIT

Hoe ga je je oud en nieuw dipje tegen

Oh jeetje, wat is het jaar toch snel gegaan. Het vloog echt aan mij voorbij.. met wie vier jij het uiteinde?

Ik met mijn ouders, niet iedereen weet het maar tweede kerstdag is het uitgegaan met mijn vriend. Ik heb je genoeg om gehuild, dus ik wil je niet meer op ingaan. Daarom wil ik de komende jaar er een goed jaar van maken samen met mijn familie en goede vrienden om mij heen. Er zijn natuurlijk voor en nadelen als je met oud en nieuw alleen bent, en vandaag neem ik ze met je door!

Doe wat jij zelf wilt

Trek lekker iets lekker warms aan, jogging broek je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je tijdens oud en nieuw uiteindelijk aan doet om je goed te voelen tijdens oud en nieuw kun jij zelf bepalen wat jij wil op die dag. Als het eenmaal de tijd is aangebroken kun je een stukje gaan wandelen door de buurt heen en feliciteer mensen met oud en nieuw. Zo voel jij je ook nog beter thuis en tijdens oud en nieuw.

Lach en geniet

Je hoeft natuurlijk niet met je vrienden af te spreken, heb je bijvoorbeeld wat familieleden zoals je ouders waar je door kunnen brengen? Het hoeft niet altijd een groot feest zijn om het leuk te hebben.

  • Lach en geniet van deze avond het is zo voorbij.
  • Alleen zijn is niet erg, je bent wie je bent.. en maak je vooral niet te druk.
  • Slaap overdag heel even, dit helpt je de avond door!

Lekker eten

Als je niet lekker in je vel voelt, Moet je iets te gaan doen om je beter in je vel te voelen. Tijdens oud en nieuw heb je natuurlijk oliebollen, puddingbroodjes en appelbeignets. Koop van alles wat, en eet er lekker op los het mag! Het is ten slotte oud & nieuw. Voel je vooral niet schuldig, niemand zegt je dat het niet mag. Zodra het weer een januari is kun je weer aan je goede voornemens houden.

Make-up

Een vrouw maak je natuurlijk blij met Make-up, Als je dus niet lekker in je vel voelt doe dan iets leuks met je gezicht maak je leuk op met leuke oogschaduw waardoor je het daarna beter in je vel gaat voelen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!