UIT

Hoe geef je je interieur een update voor de lente?

Interieur inspiratie is een van mijn favorieten onderwerpen om over te praten. Nou wordt het weer lekker weer buiten en daarom vind ik het een goed moment om mijn interieur een ‘update’ te geven.

In de winter maakte ik zelf gebruik van saaie kleuren: zilver en vooral donkere kleuren. Daarom leek het mij leuk om mijn tips die ik zelf toepas in de lente/zomer te delen met jullie.

Wat doe ik zelf?

Het leuke is dat ik 3 verschillende dozen in de kelder heb staan: winter, herfst, en zomer en dan natuurlijk nog de kerst en paas spullen. Zo kan ik het een beetje afwisselen want ik hou wel alles in een thema. Toen ik op mezelf ging koos ik ervoor om bepaalde kleuren in mijn interieur te laten voorkomen: blauw, koper en grijs. Zo hou ik het rustig en niet te druk: ik wordt erg chaotisch als me huis ook chaotisch is.

Kleur in huis

Als ik aan de lente denk, denk ik aan vrolijke kleurtjes. Nou begon ik laatst zelf al door de paastakken te versieren maar nu kun je langzaam beginnen met de kleurtjes in huis. Als je je net zoals mij aan een thema of seizoen houdt is het verstandig om nu nog te beginnen met zachte kleuren rondom je huis denk bijvoorbeeld aan een vintage vloerkleed: het hoeft allemaal niet zo duur te zijn om je huis leuk aan te kleden.

Bloemen

Als de lente eenmaal begint koop ik: TULPEN. Ik denk dat ik overigens ook niet de enige hierin ben zo merk ik dat de lokale supermarkt hier ook goed op inspeelt. Bloemen en planten maken je huis gewoonweg af. Het staat ook nog eens leuk en gezellig. Haal jij bloemen in huis? Zo ja, hoe vaak ik ben namelijk erg benieuwd.

Vloerkleed

Je zult vast denken: vloerkleden in de zomer? Is dat nou echt nodig? Nee, maar er zijn tegenwoordig zoveel verschillende variaties dat je er niet aan kunt ontkomen. Ik heb in de lente een klein kleedje van liggen en in de winter een warme wollen kleed. Zo wissel ik het af.

Frisse dekbedovertrek

Een of andere manier lijkt het wel alsof mijn dekbed in de lente of zomer frisser en schoner lijkt. Ik vind het heerlijk om wakker te worden met een paar zonnestraaltjes in mijn gezicht. Een nieuw dekbedovertrek hoeft overigens niet zo duur te zijn, zelf heb ik een aparte maat qua dekbed en surfte het web op ‘opzoek naar voordelige’ lakens. Het is even zoeken maar dan heb je ook wat: ik koop mijn overtrek en lakens nu voordelig online. Een pluspunt daarvan is dat je ook nog eens leuke prints hebt.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!