UIT

Hoe je je het beste je kamer kunt opruimen

Opruimen doet iedereen op zijn eigen manier. De ene zet de muziek keihard en de andere gooit de ene stapel op weer op een ander.

Als je gaat opruimen kom je allerlei dingen tegen waarvan je dacht dat het waarschijnlijk niet meer had. Oh had ik dat nog in mijn kast? Zo’n type ben ik. Ik ben zelf persoonlijk best netjes maar kan soms ook wel chaotisch zijn. Hoe zijn jullie?

Zet je volume harder

Ik zelf vind het heerlijk als er muziek is ik kan persoonlijk echt niet tegen als er geen geluid om mij heen is. Ik heb Spotify Premium en daar zet ik altijd de top beste muziek in Nederland aan. Ook als je natuurlijk geen premium heb kun je Spotify aanzetten. Soms maak ik dan een lijst met liedjes op Spotify die bij het opruimen passen.

Afleiding

Dan kun je goed werken zonder afleiding. Als je muziek luistert (voor tijdens het opruimen). Soms is het handig dat je mobiel wel even in de vergrendel zet. Zo kun je niet afgeleid worden!

Je gaat opruimen en dan kom je allerlei leuke dingen tegen. Als je iets leuks tegenkomt, ga er dan niet mee klieren of wat dab ook. Dat kost heel veel tijd vind ik persoonlijk.

Hoe ga je te werk?

Onder je bed

Haal dan alle spullen onder je bed weg. Dan vraag je jezelt af: Welke plekken zijn nu dus rommelig? Bijvoorbeeld: De vloer en je kast en onder het bureau of onder je bed. Met welke plek vindt je het handigste om mee te beginnen? Ik begin met het stofzuigen.

Kledingkast

Probeer ook je kledingkast aan te pakken. Ik vouw dan altijd mijn kleding weer netjes op. Kijk of er niet vuile was in je kast ligt. Liggen er ook nog oude kleding stukken bij die je niet meer wilt? Doe die dan in een vuilniszak. De overige kleding die op de grond ligt en dan laat je het nog even met rust.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!