UIT

Hoe richt je het beste ruimtes in?

Nu ik mijn eigen huis heb, en binnenkort alles af is moet ik al denken aan de inrichting. Hoe richt ik de kamers in?

Slaapkamer, woonkamer etc. Er zijn eigenlijk heel veel dingen waaraan ik nog moet denken. Zoals jullie weten haal ik mijn inspiratie altijd van het internet zoals (pinterest, woonwebsite’s etc.) Maar het is altijd moeilijk als het erop aan komt. Daarom is het handig dat ik er nu al aan denk! Benieuwd naar mijn plan van aanpak? Of wil je zelf nog graag je kamers inrichten? Lees dan dit artikel!

Kijk naar je inrichting/kamer

Je moet altijd ergens beginnen: kijk dus eerst naar je inrichting. Waar is het handig om je eettafel of je bed neer te zetten. Denk altijd verder dan je neus lang is, dus probeer ook dingen te verschuiven op plekken waaraan je eerst niet dacht!

Planten

Ik zeg het zovaak: planten maken het interieur af! Nadat mijn huisje helemaal af is ga ik ook kijken naar planten, ik hou in van de hele groene planten maar het mag van mij wel een leuk kleurtje hebben. Orchideeën vind ik daarom ook heel erg mooi!

Koop wat nieuws

Soms is het heerlijk om wat weg te doen, zo kun je wel je dekbed bijvoorbeeld onwijs lang bewaren maar het heeft geen nut. Mijn tip: Action heeft ook heel veel leuke dingen! Ik kijk daar ook heel graag voor mijn spullen.

Geurkaarsen

Niet alleen de meubels maken het interieur af maar ook de kaarsen. Ik vind het heerlijk om s ‘avonds geurkaarsen aan te steken, het maakt de ruimte niet alleen af maar het ruikt ook nog eens heel erg lekker.

Verlichting

Ik ga straks hele leuke hanglampen kopen, waarom? Het maakt de ruimte toch af, en dit zeg ik omdat het met plafonnieres het zo kaal wordt. Ook ga ik leuke staande lampen kopen, dit doe ik ook om wat meer sfeer te creëren!

Conclusie

Kaarsen, verlichting, planten.. allemaal dingen die de ruimte af maken. Ik kan niet wachten totdat ik jullie het resultaat kan laten zien! Zijn jullie ook zo benieuwd naar mijn nieuwe ‘huisje’? Ik wel..

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!