UIT

Hoe richt jij je (woon)kamer slim in

We kunnen allemaal wel tips gebruiken om onze kamers of huizen beter in te richten.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd niks meer met het onderwerp ‘interieur inspiratie’ had gedaan. Nou is het eigenlijk gewoon er bij in geschoten, wat stom is want het was zo’n succesvol onderwerp. Omdat Kerst er natuurlijk er weer aankomt heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je kamer wat beter in te richten met een paar simpele tips!

Ruim het allereerst op

Je kunt natuurlijk je interieur opnieuw inrichten maar zodra je kamer is opgeruimd zal je zelf ook een opgeruimd gevoel creëren waardoor je meer overzicht hebt waar je alles kunt laten.

Kussens maken het interieur af

Kussens maken de woonkamer af. Nou is mijn interieur merendeels met koperen spulletjes ingericht en zo heb ik ook een aantal koperen kussentjes gekocht wat er goed bij past.

Maak bakken

Zelf heb ik laatst alle onnodige spullen in bakken gedaan en opgeborgen in mijn kelder in mijn stellingkasten. Je hoeft niet alles te etaleren in je interieur. Sorteer het bijvoorbeeld op: Zomer, Lente, Winter. Maar het kan ook bijvoorbeeld op: Herfst, Winter cetera maar dit is voor iedereen persoonlijk. Zo heb je ieder seizoen wat leuks voor je interieur en kun je het afwisselen.

Kleden op de grond

Kleden en Karpetten maken het interieur af. Nou leg ik mijn kleed in dit seizoen pas neer omdat het dan pas kouder wordt. Het staat gezellig en knus daarbij me heerlijke kussens op de bank voel ik mezelf helemaal thuis in de cosy sferen.

Plankjes

Als je net zoals mij weinig ruimte hebt (ik heb een 1-kamer woning) is het goed om in de hoogte te werken met mooie plankjes waarop je natuurlijk alles kunt zetten wat jij leuk vindt. Boeken of leuke cactussen alles is mogelijk.

Bedenk alles vooraf

Je moet natuurlijk niet alles rigoureus willen veranderen. Dan is de kans groot dat je spijt krijgt en toch alles weer terug wilt zetten.

Ander kleurtje

Je kunt natuurlijk aan de spulletjes denken die je bezit maar had je ook weleens gedacht om je woonkamer of slaapkamer etc. in een andere kleur of behang te stijlen? Zo krijg je direct een andere uiterlijk in je kamer en kun je dan weer denken: ik zet dit neer of dit. Denk wel goed na over de tinten welke kleuren gebruik je vaak? En wat is je smaak? Wil je bijvoorbeeld een neutrale tint? Denk bij voorbaat hier goed over na.

Winkels en webshops afstruimen

Zelf ben ik echt een Action fan ik ben er dan ook vaak te vinden. Plankjes zijn weer goed te vinden bij de IKEA en bij de Action kun je letterlijk alles vinden om je kamer voor een budget leuk op te knappen. Bovendien kun je zo ook makkelijk van stijlen veranderen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!