UIT

Hoe stap je met een goed humeur uit bed?

Wat hou ik toch van bloggen, ik kan gewoon niet zonder daarom maakte ik ondanks mijn verhuizing toch nog artikels voor jullie.

Met vandaag: hoe stap je nou eigenlijk goed uit je bed? Een onderwerp waar ik het met jullie heel graag over wil hebben. Want nu tijdens me verhuizing heb ik slapeloze nachten, ondanks dat probeer ik toch goed uit me bed te stappen en me moed in te praten. Benieuwd naar de tips? Lees dan eventjes verder.

De wekker

Ik gebruik zelf me mobiel als wekker, lekker makkelijk! Ook vind ik het handig om af en toe een klokradio te gebruiken, alleen vind ik dat af en toe té hard af gaan. Wie is het hiermee eens? Welke wekker gebruiken jullie?

Slaap goed uit

Nu tijdens me verhuizing krijg ik helaas niet genoeg slaap, logisch. Maar het is daarom handig om op tijd je bed in te gaan, en voldoende uit te rusten. Als je echt niet in slaap kunt komen, probeer dan te rusten dit helpt ook ookal denk je af en toe van niet.

Gordijnen dicht

Vroeger sliep ik altijd met me gordijnen open, jaren later kon ik geven moment niet meer in slaap komen. Toen probeerde ik me kamer heel erg donker te maken, ik sliep sindsdien als een roosje.

Schrijf dingen op

Ik schrijf s ‘avonds voor dat ik ga slapen altijd alles wat ik die dag heb meegemaakt op. Zo vergeet ik het even, en kan ik overdag met me notitieboekje aan de slag. Heerlijk vind ik dat, dit helpt mij ook heel erg om in slaap te komen.

Slaap overdag

Mijn moeder sliep vroeger altijd overdag, ik begreep dit nooit. Maar het werkt wel! Een nadeel is wel: als je dan eenmaal wakker wordt voel je je nog ellendiger, of je slaapt s ‘avonds niet meer.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!